Címkék

, , ,

Kevésbé vérzivataros időkben egy Fed-Mannarino meccset teljes nyugalommal vár az ember, mivel kétszer játszottak egymással az idei USO előtt,  és ezen meccseken az látszott, hogy Mannarino teljesen tehetetlen Fed játékával szemben, a szettenkénti átlag két gémet hozza, azt is csak azért, mert Fed néha kikapcsol.

De manapság nem indulhatunk ki a normál állapotokból, így a manó tudta, mire számíthatunk a US Open harmadik körében.

A végeredmény (6-3, 6-0, 6-2) arra az óvatos reménykedésre adhat alapot, hogy talán a rendkívüli(en rossz) időszaknak lassan vége. Na, nem Rafa-verésről beszélünk, arra a jelenlegi helyzetet látva gyakorlatilag semmi esélyt nem látok, de egy Mannarino miatt nem kell aggódni.

Fed egy hihetetlenül ronda szettben, de annál elszántabban lépett pályára, ugyan nem játszott olyan látványosan, mint Berlocq ellen, helyette az alacsonyabban rangsorolt ellenfelek esetében gyakran alkalmazott ritmustalan, néha csodás, néha hibázós, azt se tudod, hogy hogyan lett ez 6-0, mégis a másiknak reménytelen meccsét játszotta.

Így még egész jól néz ki…

fedmannarino1

Most is sokat volt a hálónál, a tenyeres is szépen működik, a futásból megütött kivételével, de az már nagyjából 2007 óta nem megy, szóval nem tudom, hogy egyáltalán minek említem, a fonák oldalon azért elég sokat hibázott.

A szerva érdekes, mivel a százaléka meglehetősen alacsony, 60% alatti, de bizakodásra adhat okot, hogy sokszor nagyon kicsivel ment ki, talán ez a különbség még kalibrálható a következő meccsig.

…aztán meglátod a teljes felszerelést…

fedmannarino2

Amelyen Tommy Robredo lesz az ellenfél, és nem ártana, ha Tommy nagyon jól játszana, mert ugyan nem baj, hogy Fed ilyen szép nyugodtan gyakorolgathat és növelheti megcsappant önbizalmát, de lassan egy meccs sem ártana.

Bár, ezen kívánságokkal mostanában óvatosan kell bánni.

Advertisements