Címkék

, , ,

Befordultunk az idei év célegyenesébe, fedettpályás versenyek, Mesterek Tornája, Davis Kupa döntő és az elmaradhatatlan bemutató tornák.

Nem lesz Rog-hiányunk, bár az év végi elsőség lehetetlen küldetésnek tűnik, Rog nem fogja harc nélkül odaadni a vezető helyét, Bázel és a Mesterek Tornája mellett Párizs is tervben van.

És mint ahogy azt mondta, ha az első hely esetleg nem is sikerül, a Mesterek Tornáját szeretné megnyerni. Bázel pedig alap.

Decemberben pedig útjára indul a cukiság, Dél-Amerika, Delpo, tét nélküli turné.

De kanyarodjuk vissza Bázelhez, ami legalább annyira fontos torna, mint bármelyik GS, ugyebár. Djokó rutinos volt, idén eleve nem jelentkezett, Berdych is kihagyja most, Murray sorozatban másodszorra mondta le sérülésre hivatkozva, van viszont a szokásoknak megfelelően Delpo, vele azonban Rog csak a döntőben találkozhat.

Fed Benjamin Beckerrel kezd, Waw már megint az ágán van, jobban örülnék, ha nem, mindkettejüknek jobb lenne. Igaz, Waw Bázelben nem igazán szokott tündökölni.

Seppi, Davigyenko, Troicki, Misa, Gasquet, F. Mayer, Nieminen, Benneteau színesíti még a palettát, ínyenceknek Haase, Dimitrov, Tomic, Csí.

A Sport2 holnaptól kezdődően élőben közvetíti a tornát, így a mai nap után végre nem kell streamet kuksolni.

Addig is küldjünk egy szavazatot kedvenc egyes és páros játékosunkra:

http://www.atpworldtour.com/Fans/ATP-Awards/Fans-Favorite-Voting-2012.aspx

Aztán hajrá minden teniszezőnek!

Advertisements