Címkék

, , , , , ,

Gyorsan eltelt egy újabb hét, és már az elődöntősök mezőnye alakult ki a teniszversenyek valamennyi számában, kivéve a vegyes párosok versenyét.

A páros aranyat Rog és Waw nem védik meg, a második körben, az izraeli Ram és Erlich elleni meccsük ugyanis egy három szettes vereséggel végződött. Nem volt ez nagy meglepetés, Fedrinka mindössze egy meccset játszott együtt ebben az évben, azt is februárban, ennek megfelelően nem volt tökéletes az együttműködés, és az első szett kábulata után, Ram és Erlich ráébredtek, hogy ők tulajdonképpen egy rutinos duó, elővették a hatékony hálójétékukat, innentől kezdve Fedéknek sok esélyük nem volt.

De Fed versenyben van még ettől függetlenül, előbb Denis Istomin, majd John Isner is fennakadt a svájci ellenálláson, két-két szettben nyerte Fed ellenük a meccseit. Nem állítom, hogy Rog élete formájában játszott volna eddig, de azt sem, hogy ne lenne meg a kellő magabiztossága, még ha a szerva nem is az igazi, bár elég nehéz volt bármit is leszűrni az eddigi mérkőzéseiből, nem azonos szinten volt az ellenfelekkel.

Fed így a négy között van, a következő meccs, holnap, már éremért megy.

Advertisements