Címkék

, , ,

Pörögnek az események, a menetrend szerint megérkező eső miatt Fed hétfőn két meccset is játszott, a páros ugyanis átcsúszott vasárnapról.

Nem lesz ez másként holnap sem, két meccs vár Fedre ismét.

Ami azt jelenti, hogy a hétfői mindkét mérkőzés svájci győzelemmel zárult, az egyes volt a könnyebb történet, hiába készült fel a Fed fandom mindenre, amikor Benneteau neve feltűnt, mint második körös ellenfél.

De úgy tűnik a francia csak fedett pályán okoz Fednek problémát, a kavargó szél és Julien második szettre összeszedett bokasérülése elintézte, hogy Fed egy órán belül, 6-2 6-2-vel könnyedén nyerjen. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, Fed jó formában van.

A páros kalandosabb volt, Wawék ebben az évben mindössze egyszer játszottak együtt tétmérkőzést, így bizony volt olyan, hogy egyszerre mentek a labdáért és még az ütőjük is összekoccant.

Ettől függetlenül már az első szettet is Fedrinkának kellett volna nyernie, jobbak voltak mindenben, mint a Nishikori-Go Soeda kettős, végül két óra és három szett kellett ahhoz, hogy Fedék győztesen hagyhassák el a pályát.

Ebben a két órában viszont mindenki, aki rááldozta az idejét egy páros meccs nézésére, nagyon jót szórakozott, hiszen nem lehetett panasz sem a színvonalra, sem a látványosságra.

A pont, amellyel Svájc meccslabdához jutott:

A mai Ram/Erlich elleni páros meccset újfent elmosta az eső, folytatás tehát holnap.

Reklámok