Címkék

, ,

Megkezdődött elvileg Fed számára az idei Roland Garros, bár, őszintén szólva, jövő héten keddig be sem kellene jelentkeznem. Vagy ha be kell, akkor nem lesz több a posztban, mint annyi, hogy Fed, idióta vagy. (Mínusz sérülések és egyéb előre be nem tervezhető események.)

Ugyanis Fed negyedéből egyetlen forduló leforgása alatt eltűnt minden kiemelt: Feli még a torna megkezdése előtt visszalépett, Roddickot Mahut búcsúztatta, Stepaneket Goffin, kiesett Nalby is.

Fed negyede az alábbiak szerint néz ki jelen állás szerint:

Federer(3)-Ungur
Klizan-Mahut
(LL)Goffin-(WC)Clement
Kubot-(Q)Serra

Természetesen, ez egyszerre áldás és átok. Áldás, mert Fednek nem kell az energiát elpazarolnia, és talán túl sok időt sem kell a pályán töltenie, és egyben átok, mivel az igencsak döcögős első fordulós játékából Berdych-kompatibilis játékot kell összeraknia, gyakorlatilag egyedül.

Márpedig lesz honnan összepakolni, a Kamke elleni meccs után játékának nem sok elemével lehetett megelégedve, nem is volt.

Egyértelmű volt, hogy még nincsen belőve a pálya, sok volt a hiba, bizonytalanul mozgott, de ez érthető, négy héten belül a harmadik típusú salak, a harmadik típusú labda, egy teljesen új, a tavalyihoz képest is másként viselkedő pálya.

Ami aggasztóbb az az, hogy a szerva ott folytatta, ahol Rómában abbahagyta, Kamkénak semmi gondot nem okozott a szervák olvasása. Azt pedig elég nehéz lesz felhozni már a torna közben.

Egyébként szép a ruhája, és a kislányok is helyesek.

 

Reklámok