Címkék

, , ,

Fed 2004 óta először lép pályára a Davis Kupa első fordulójában. Mindezt teszi most hétvégén, Svájcban, az amerikai csapat ellen.

Még valamikor decemberben, Rog kifejtette azon véleményét, miszerint úgy véli, fedett salakpálya lenne a legideálisabb erre a fordulóra, de természetesen ő csak hangosan gondolkodik, a döntéshez neki semmi köze nincsen.

Nos, a meccseket Fribourg-ban az alábbi pályán játsszák majd:

A svájci csapat Fedből, Wawból, Csíből és Lamiból (Michael Lammer, de mégsem hívhatom Lammernek. Vagy Michaelnek) áll majd, míg az amerikaiak Mardyval, Big Johnnal, Ryannel és az egyik Bryan tesóval (azzal, amelyiknek nem most született a gyereke), veszik fel a versenyt tizenhat grand slammel és a sikerre éhes svájci közönséggel, akik teltházat hoztak össze a nyilvános edzésre.

Persze, mi pontosan tudjuk, hogy valójában mindezek csak mellékes, helyenként kifejezetten zavaró tényezők. Amiért szeretjük a Davis Kupát ahhoz az alábbi képeknek valószínűleg több közük van, mint a tenisznek.

 

 

Erről jut eszembe: illetékesek, ugye nemcsak lázálom volt, hogy egyszer valamikor egy nagyon gyenge pillanatomban írtam egy Fed/Rafa fanficet? A gépemen írmagja sincs, szóval egy kissé elbizonytalanodtam… Nem mintha el akarnám olvasni, vagy ilyesmi…

Nos.

Némi kitérő után, akkor térjünk vissza “komoly” teniszblogger mivoltunkhoz. Nemcsak Rogék futnak neki az első körnek, a mieink is így tesznek, igaz, ők az Európa-Afrika Zóna II. csoportjában.

Kellner Ádám, Lukács Dénes, Balázs Attila, Fucsovics Marci összetételben várjuk az íreket, terveink szerint mi is kinn leszünk, ha nem is mindennap, de egy-kettőn biztosan, így posztra is számíthattok majd.

Reklámok