Címkék

, , , ,

Fed 2004 után újra a Hinsesén. Lett volna, ha az égiek nem láttak volna esélyt arra, hogy eltéved odafelé az úton és inkább megkímélték ettől.

Andreas Beck ugyanis hátsérülés miatt feladni kényszerült a Fed elleni második körös találkozóját, így karrierje során GS-en harmadik alkalommal meccs nélkül jutott a következő fordulóba Rog. (2004, US Open, Pavel; 2007, Wimbledon, Haas)

Lehet ennek egyrészt örülni, mert nem baj az, ha a hát kap még egy kis pihenő időt, különös tekintettel a remélhetőleg bekövetkező második hétre, lehet ugyanakkor bosszankodni, hiszen az első körös meccsen igencsak meglátszott a meccshiány, ezen pedig ez a szünet nem sokat fog segíteni.

De egyiknek sincsen sok értelme, azt kell megoldani, ami van.

Dr. Ivo következik egyébként, mindig öröm ez, Fed, ha jó formában van, könnyedén szokta lerendezi a horvátot, ha nincs abban, akkor utálatos, szenvedős meccseket szoktak játszani, de azt az egy alkalmat kivéve, Fed győzelemmel.

Karlo nincs rossz formában egyébként. Mármint Karlóhoz képest.

Ugyan a két méteres magasságból érkező bődületes szervák elég félelmetesek tudnak lenni, azonban közel sem annyira félelmetesek, mint az, ami Mari boxában foglal helyet.

Mari a Harrison elleni nyitómeccsén (figyeljünk oda Harrisonra, nagyon jó keze, és megfelelő mentalitása van, sok lehet még ebből), két szett erejéig nyikkani sem mert, nemhogy nyavajogni, végül a harmadik szett közepéig bírta, de igyekszik, nagyon.

Megértem.

Egyébként mindenki, aki számít, még talpon van, kivéve Mardy-t, akit Falla búcsúztatott, és ezen nem röhögtem egy percig sem, helyette azt kezdtem keresni, hogy mennyire van tőlünk.

Hozzá kell tennem, elég közel, de egyelőre koncentráljuk Ivo-ra…

Reklámok