Címkék

, ,

Rog dohai kirándulása nem egy újabb a hátunk közepére kívánjuk Rafa elleni meccsel végződött, de igen, tudni kell kérni, mert azt hiszem minden körülmények között inkább az álomdöntőt választottuk volna, semmint azt, ami lett végül belőle.

Fed a Zelmja elleni meccs negyedik gémében meghúzta a hátát/már korábban meghúzta, de akkor kezdett el neki görcsölni, Seppi ellen is kérdéses volt, hogy pályára lép, végül megtette, bár a meccs közben nyilván sokszor eszébe jutott, hogy mégsem kellett volna.

A második szettre drámain leromlott a szerva, utólag elmondta, hogy a tenyeres és a fonák rendben van, a szerva és a futás viszont nem megy. A meccset megnyerte végül, igaz, ezen saját maga lepődött meg a legjobban.

Hiába ígérte a Seppi elleni mérkőzés után, hogy Tsonga ellen is pályára, az elődöntőtől visszalépett. Karrierje második tornája ez, amit sérülés miatt kellett feladnia, 2008-ban, Párizs volt az első, akkor is háta miatt kényszerült erre a döntésre, utána hat hónap szenvedés következett, szóval van okunk arra, hogy ne legyünk most túl boldogak.

Fed bizakodó, elmondása szerint csak izomproblémáról van szó, úgy gondolja, hogy a következő hét közepe tájára rendbe jön, persze, ez sem túl jó hír egy AO előtt, de innen szép nyerni.

Hogy Fed egyáltalán miért vállalta a Seppi elleni meccset és miért hezitált még utána is, elég gyorsan kiderült. Az elődöntőn kibattyogott a pályára és bocsánatot kért a közönségtől, majd még a döntőn is ott volt, piros szőnyeg, trófeaceremónia (az elmúlt húsz év győzteseinek volt egy kisebb ünnepség), nem akarom tudni, mennyit fizetnek neki azért, hogy fellépjen ezen a tornán.

Az AO-ra bízzunk a legjobbakban.

Reklámok