Címkék

,

December utolsó két napja. Év vége. Szikrázó napsütés, szép Fed, komolytalan meccsek, “véletlenül se adjuk ki az ellenfeleknek milyen formában vagyunk”, egy-két vereség, semmi idegeskedés, viszont nagyon sok pénz.

Igen, újra itt van Abu Dhabi, amiről az alábbiakat kell tudnunk:

 

Kellően rövidre sikerült a nadrág, és nincsen gallér. A színösszeállítás fura egy kicsit, de lehet hogy idén ez lesz a divat. Vagy csak ez a nadrág és fölső volt kizárólag tiszta.

Persze, a fandom nem lenne fandom, ha nem kergette volna magát teljes hisztériába néhány óra leforgása alatt, na, nem a Novak elleni meccs végeredménye miatt, hanem a Rog jobb szeme sarka mellett található izémizé volt az ok.

Ezt mondjuk megértem, ugyanis hátrányosan befolyásolja az esztétikai élményt, szóval remélem, hogy gyorsan eltűnik onnan. De addig is újra megcsodálhatjuk holnap, a Rafa elleni öregfiúk meccsen a harmadik helyért vívott “küzdelemben”.

A magam részéről pedig ezzel a videóval szeretnék nagyon boldog új évet kívánni mindenkinek, remélem, hogy mind a teniszben, mind azon kívül sok olyan pillanat lesz, aminek szívből tudunk majd örülni.

Reklámok