Címkék

, ,

Most mit csináljak, ha elkezdődik Bázel, ez az első gondolatom.

Rog valószínűleg nem érezte ajándéknak az idei tornát, régen gyűlt össze ennyire erős mezőny Fed szülővárosában, és akkor az utolsó pillanatban szabadkártyát kapott Andy Murray-ről még csak szót sem ejtettem.

A lehetséges variációk közül, Fed ahhoz képest egész baráti sorsolást kapott, amire szükség is lesz, hiszen a US Open utáni DC forduló óta nem lépett versenyen pályára. Némi büszkeséggel és teljes elégedettséggel a hangjában mondta, hogy hat hét szünete volt, bízzunk benne, hogy edzésre is sor került ebben az időszakban, nemcsak kifestők színezésére.

Fed tegnap nyitómeccsen Starace-vel játszott, Potito egész tisztességesen ügyködött az utóbbi időben, így jó partner volt egy hosszú kihagyás utáni első meccsen, legalább kellett egy kicsit küzdenie Rognak. Fed egyébként teljes mértékben “kihagytam hat hetet” formában játszott, de nyert, és még ideges sem volt, szóval reménykedésre van ok, még ha a tornagyőzelem idén igen messze van.

Holnap Jarkko Nieminen következik, bízzunk benne, hogy a szerva már legalább “második meccs hat hét kihagyás után” -i állapotban lesz.

Advertisements