Címkék

, , , ,

Meguntam, hogy soha semmire nincsen időm, így most akármi is van, következik egy poszt.

Nem lesz túl hosszú, és nem is lesz túl részletes, de legalább lesz.

A csodálatosan emlékezetesen fed-i USO után, Fed kedden már Ausztráliában volt, majd a szervezők által egy ausztráliai ősbozótos alól kiásott füves pályán lépett harcba Svájc becsületéért.

Megtette mindezt pénteken, szombaton és vasárnap, Tomic és Hewitt ellen sikeresen, a párost viszont viszonylag simán veszítették el Stannel, aki ráadásul még Bernie-től is kikapott az első napon.

Így a haza megmentésének terhe Stan vállát nyomta, és tudjuk milyen jól szokta ő bírni az eféle nyomásokat. De most Waw nem tehette meg, hogy önmagát adja és megszokásból összeomoljon, nem, itt most nagyon komoly dolgokról volt szó.

Hiszen jelen volt I. Nagy Fed, aki időeltolódással, 30 évvel, Djokóval, gyerekekkel mit sem törődve feláldozta magát a Csapatért és azért, hogy Stan ne nézzen rá nagyon csúnyán hónapokig és hogy a szülinapjára küldjön sms-t.

Waw tisztában volt azzal, hogy itt és most ki kell törölnie azt a szót a szótárából, hogy “veszítek”.

Ez az opció nem létezett.

Így hiába volt sérült, hiába volt fáradt, a döntő szettre összeszedte magát, majd hiába szakították félbe a meccset sötétedés miatt 5-3-nál, másnap gond nélkül nyerte meg a meccset.

 

Most őszintén: mert volna nem nyerni?

Így Svájc jövőre újra a Világcsoportban játszik és rögtön az Egyesült Államokkal kezdnek, otthon. Fed már jelezte, hogy részt vesz a fordulón.

De úgy tűnik, nemcsak DC-zni fogunk, egyre több helyről hallani, hogy Martina Hingis ott lesz az AO-n, visszatérése pedig rövid, és kifejezetten célhoz kötött lesz. Igen, eltaláltátok, egy bizonyos vegyes páros torna az ok, valamikor jövő nyár derekán. Még nem hivatalos az információ, szóval érdemes egyelőre fenntartással kezelni a hírt.

Fed egyébként kihagyja az ázsiai etapot, legközelebb Bázelben lép fel, majd Párizs és WTF. Ennek megfelelően éppen szabadságát tölti, amely során arra is időt szakított, hogy kilátogasson az Old Traffordra a Bázel BL meccsére a Manchester United ellen. Sajnos erről nem találtam képes bizonyítékot, de gondolom nem bánta meg, igen jó kis meccs volt.

Ó, és az a hír járja, hogy jövő decemberben Fed dél-amerikai turnéra fog menni.

http://tenisbrasil.uol.com.br/noticias/8739/Federer-esta-mais-perto-de-exibicao-no-Brasil/ 

Szóval csak a szokásos.

Reklámok