Címkék

, ,

Akkor a mai naptól kezdve csapatjuk, tizenegyórától kezdetét veszi a 111. Roland Garros, az Eurosport 1 és 2 vállalta magára a torna hazai közvetítését, mindez azt jelenti, hogy  a torna első felében rengeteg francia játékost, valamint szép helyeken bicikliző embereket nézhetünk majd, de én már ennek is nagyon örülök.

A férfiaknál az alsó ág kezd, azonban nem mindenki lép ma pályára, az első forduló három napon keresztül tart majd.

Egy óra körül rögtön megnézhetünk egy Ferrer-Nieminen összecsapást, őket követi Tsonga Hajek ellen. Waw egy óra körül lép majd pályára a francia Gensse ellen. Érdekes meccsnek ígérkezik az ázsiai szekció különbajnoksága, Nishikori és Lu tizenegyórától. Gabashvili és Seppi nagyjából három óra körül feszül majd egymásnak. Fognini és Istomin meccse igazi eye-candy, de pályára lép ma Marin, Ernests és GGL is.

A teljes program: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html 

Az Eurosport 1 tizenegyórától tizennégyóráig, majd délután fél hattól ese kilenc óráig közvetít élőben, az Eurosport 2 tizenegyórától háromnegyed tizenkettőig, majd délután fél egytől este kilenc óráig élőben jelentkezik be Párizsból. Ismétlések az Eurosport 1-en hajnali háromnegyed egytől, az Eurosport 2-őn pedig este tíz órától és hajnali negyed egytől lesznek.

A hírek szerint Fed holnap harmadik meccsen lép pályára a Chatrier-n, de ez még nem hivatalos információ.

Kezdésként pedig igazodva a Napsugaras GS hangulatához az alábbi számot küldöm minden bloglátogatónak,  izgalmas és jó meccsekkel teli RG-t kívánva. Teremtsétek meg a saját kis happylandeket erre a két hétre, talán Apunak is sikerülni fog 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=BMXZgzYnzlk 

/Annak aki renitens hangulatban van, és nem érzi úgy, hogy kellőképpen ráérzett az előttünk álló két hétre, annak üzenem, hogy egyrészt gyorsan rá fog, másrészt pedig az alábbi számot ajánlom zúzásra kis hazánk egyetlen valamire való együttesétől, amit az itthoni könnyűzenei piac az elmúlt tíz évben kitermelt:

http://www.youtube.com/watch?v=Wo9bF1DBUZY /

 Jó szórakozást mindenkinek!

Reklámok