Címkék

, , , , , , , , , , , ,

Minden évben beleesem ugyanabba a csapdába: várom a salakszezont. Végre elszakadunk a sok színes keménypályától, ahol az elmúlt kilenc hónapot töltöttük, Európa és normál időpontok, napsütés, természet ésatöbbi.

Ez nagyjából addig tart, amíg meg nem nézem az első három órás, ütés-ütés-ütés-ütés, a világ legjobb relaxációs videófelvételének tűnő meccset.

Szóval nagyjából az első torna közepéig.

Idén azonban még rosszabb eredményt értem el. A 2011-es salakszezon iránti lelkesedésem a legelső meccsig és addig a rémületes felfedezésig tartott, hogy jézusom ez alig lassabb, mint Miami!

Két hónapot még valahogy kibekkelek, de tizenkettőt?!

Hál istennek, sok lényeges dolog nem is történt az elmúlt három hétben, így olyan sok mindenről senki sem maradt le.

Rafa hetedszerre is megnyerte Monte Carlót, aztán hatodjára Barcelonát. MC-ben még önmagához képest döcögött, Barcelonában már nem.

Djokó pihent egy kicsit, ezen a héten pedig a Novak Openen hasít, holnap döntőt játszik a váratlanul salakmenővé előlépett Felivel. Djokó 26 győztes meccsnél tart, ezzel megelőzte Lendl-t, aki 25 győzelmével az eddigi legeredményesebb évkezdést tudhatta magáénak. És idén nem lesz gondja az allergiájával, mert rájöttek, hogy valójában lisztérzékeny.

Fed játszott egy-két meccset Monte Carlóban,  megmutatta, hogy jól áll neki a háttérben tenger, majd szépen elvonult edzeni. Szüksége is lesz rá, mert ismételten gyönyörű sorsolást tudhat magáénak Madridban, sok szót nem érdemes erre vesztegetni, megszoktuk.

Mari végre meccset nyert, és még Rafát is megizzasztotta, szettet nyert a világelső ellen. Ugyan a meccs előtt összeszedett sérülése miatt rövid pihenőre kényszerült,  de Madridban ő is ott lesz.

 

Robin nehéz heteket él át, Monte Carlót kihagyta, Barcelonában nagyon elverte első körben Dodig (hagyjuk), Estorilban szenvedve, de nagyon akarva negyeddöntőig jutott, ott azonban JMDP érkezett, és ezzel vége is volt Bo tornájának.

 

Igen, Delpi is újra a pályán, holnap Verdával küzd meg Estoril bajnoki címéért.

Verda Monte Carlóban zakózott, Barcelonában nem kapott szabadkártyát (nem lesz nehéz megtippelni, hogy többet Barcelona nevezési listáján Verda nevét nem fogjuk látni), Estorilban viszont egész teniszező-formát öltött, hajrá Verda.

Az elmúlt három hétben két vadiúj top tízest is köszönthettünk: karrierjük során először lett a Legjobbak Klub tagja Mardy Fish és Nicolas Almagro, nekik külön gratuláció.

Vannak olyanok, akiknek azért bejött a salak.

Reklámok