Címkék

, , , , , , , ,

Annak amikor Amerikában járunk mostanság mindig van egy pozitív hozadéka. Igen, a babafotók.

Charlene és Myla azóta is sokat nőttek mióta utoljára láttuk őket (a US Open idején), így meglehetősen váratlanul értek minket a legújabb képek. Eleinte azt hittem, hogy egy darab babáról készültek a fotók, aztán rájöttem, hogy jaaaaa, mégse. És tényleg nem, mert van a két miniatűr között különbség, ha alaposabban megnézitek.

Igaz, ez a különbség hibahatáron belüli.

Bébi 1

Bébi 2

Kicsit kezdtem aggódni, hogy már a Nike sem az igazi, de mint kiderült, feleslegesen:

És akkor áldozzunk néhány percet a genetika csodájára:

Csak tudnám, hogy ehhez minek kellett Mirka?

Hogy szó essen arról is, ami lehetővé tette a fenti képek elkészítését (értsd a teniszről): Mardy két szettben győzött a gyomorrontással is meccselő Ferru ellen, Djokó visszavágott Andersonnak a három évvel ezelőttiért, de nem volt annyira lehengerlő.

Rafa három szettben szenvedett meg a győzelemért Berdie ellen, a második szettben ugyanis Berdie szárnyakat kapott, Rafa pedig jelentősen leromlott, de a harmadik szettre sikerült előszednie valahonnan a mostanság ritkán látott Rafa első szervát, így Rafa lesz ma Fed ellenfele.

Amikor Berdie még jót szórakozott.

Ja igen, Fed a negyedik elődöntős, bár ezért túl sokat nem kellett tennie, mármint azon kívül, hogy van, mivel Simon meghúzta a nyakát még a meccs előtt, amit aztán 3-0-nál feladott.

Ma tehát Mardy-Djokó, Rafa-Fed. Mardy kifejezett kérésére az ő meccse lesz délután, neki is jobban fekszik a gyorsabb pálya. Így Rognak a számára kedvezőtlenebb esti lassúság jutott, nem mintha emiatt kardunkba kellene dőlni.

Az én kívánságom mindössze annyi, hogy Rog, légyszíves szívasd meg egy kicsit a világelsőt, hadd kelljen vért izzadnia ezért a továbbjutásért. Mintegy referencia pontot szolgáltatva Rafának ahhoz, hogy mit is kellene teljesítenie úgy cirka öt év múlva…

Reklámok