Címkék

, , , , , , ,

Még csak most csókolgatta Djokó teljes szerb menetfelszerelésben az indian wells-i kupát, de a turné időközben átszelte a kontinenst, és már Floridában fő a napon, valamint kapkod levegő után a szokásos miami-i párában.

És már olyanok is vannak, akik lassan nekikezdhetnek a salakpályás felkészülésnek.

Köztük a világranglista ötödik, két hónapja még GS döntőt játszó Andy Murray. Aki az AO óta nem nyert meccset: Rotterdamban Marcos Bagdhatis búcsúztatta, IW-ben Donald Young, most pedig… Alex Bogomolov Jr.

A 27 éves amerikai a 118. a ranglistán, karrierje során 23-42-es statisztikával büszkélkedhet és kvalifikációban küzdötte el magát Mariig.

Majd az első szettben kiosztott neki egy 6-1-et. A második szettben Mari tiszteséggel helytállt, összehozott egy 7-5-öt.

Azt hiszem, igen  nagy szerencse, hogy csak szombaton kezdődik a közvetítés, így a néhány jelenlévőn kívül ezt más nem látta…

Kellene egy edző, Mari. Egy jó.

De nem Mari volt az egyedüli kiemelt, akinek gondjai akadtak az első forduló megugrásával.

Verda sem dicsekedhet túl jó eredményekkel mostanság, de azért azt hiszem, ő sem arra számított, hogy Miamiban meccset sem fog nyerni. Pedig ez történt: a honfitárs Pablo Andujar három szettben jutott végül a harmadik fordulóba.

Verda és felvállalt barátnője. Csakhogy Verda sikerekről is beszámoljunk.

És ezzel még nincsen vége. Míg Mari és Verda esetében a rossz forma nem volt meglepetés, addig Waw nem úgy játszott mostanában, mint akinek Granollers gondot okozhatna. De okozott, méghozzá annyira, hogy az első szettben egy bagelt kapott, igaz utána TB-ben kiharcolta a harmadik szettet, azt viszont elveszítette.

Majdnem hasonló sorsra jutott Robin is, azonban ha megszenvedve, nagy küzdelemben is, de végül három szettben legyőzte Ivan Dodigot.  Egyelőre nincs hír arról, hogy jobban van-e a lábfeje, illetve hogy mennyire sikerült kihevernie az IW előtti vírusfertőzését, de ha meg akarja tartani a negyedik helyét, akkor a következő két meccsét meg kell nyernie. Ha ez nem sikerül neki, akkor a karrierje talán legrosszabb időszakát élő Mari visszaelőzi, és Robin visszacsúszik az ötödik helyre.

Néha azért tud vicces lenni ez a ranglistszámítás…

Robinnak pedig nem lesz egyszerű dolga, ugyanis a következő ellenfele Juan Martin lesz, aki a Ricardo Mello ellen aratott könnyed győzelem után, szintén nagy küzdelemben verte meg végül PEHK-t. JM bejelentette, hogy Miami után legközelebb csak Madridban lép pályára, szüksége van az egy hónapos szünetre, mivel a vártnál többet játszott az elmúlt hetekben.

Robin, amint szociális életet él:

Novak 6-0, 6-1-re verte Istomint.

 

 

Reklámok