Címkék

, ,

Borzasztóan nagy elmaradásom van igen sok mindennel, neki is álltam bepótolni őket, de aztán elég gyorsan rájöttem, hogy ez teljesen reménytelen.

Ezért úgy döntöttem, hogy egyszerű leszek.

Azt is mondhatnám, hogy nagyon egyszerű.

Kezdjük először is azzal, hogy egy ötnapos citromsárga hisztit követően gazdagodtunk egy újabb tálcával papucsba bújtatott szablyával (valamit sejthetett, mert hozzá öltözött…), és némi betekintéssel arra nézve, hogy mire számítsunk a következő egy hónapban.

Igen, az év ezen időszakában 2007 óta nincsenek vérmes reményeim.

A teljeskörű tájékoztatás érdekében szögezzük le: Djokó jelen pillanatban élete formájában teniszezik. Kétlem, hogy ohne hiszti sokkal többre mentünk volna.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy egy, az év elején még 400 környékén tanyázó argentin srác két hónappal később már a top 100-ban jár.

Hatalmas tehetség, még bármi lehet belőle, akárki meglássa.

Delpi a 2009 US Open döntő után újra ATP tornát nyert.

De ez a poszt valójában nem is ezen eredmények közlése érdekében készült el. Ez csak az álca. Hogy elfedjük, igazából mennyire sekélyesek vagyunk.

Credit Suisse. Mario Testino. Roger Federer.

Valóban ennyire egyszerű.

Szolgálati közelemény

Az elmúlt három hét őrültek háza volt a munkahelyemen, a jövő hetet pedig azzal fogom tölteni, hogy kiheverjem ezt a három hetet. Szóval Indian Wells végjátékában kapcsolódok be újra, onnantól kezdve viszont visszatérünk a rendes kerékvágásba, és nyomatjuk ezerrel.

Nagyon várom már, hiányoznak a fiúk.

* A kampány mottója. Merthogy Svájcban, ha megszületik egy gyerek, a szülei első dolga, hogy betétkönyvet nyissanak a számára a Credit Suisse-nél.

És az a baj, hogy ez valószínűleg tényleg így van.

Advertisements