Címkék

, , , , , ,

Mindenki kellően izgul, és felkészült lelkileg?

Csak két nap, és jön két hét eső, kánikula, öröm, sírás, unatkozás, katarzis, de mindenekelőtt szórakozás. Tegnap pedig az is kiderült, hogy kik milyen leosztásban fogják produkálni mindezeket.

Kezdjük a Rafa-negyeddel. Rafa nem panaszkodhat, Marcos Daniellel kezd, majd Gimeno-Traver következhet, a harmadik körben Isner/Stepanek/Cilic, a negyedik körben Juzsnyíj/Nalbi/Hewitt/Ferrer.

Mire lesz érdemes figyelni? Hány gémet veszít Rafa összesen, haladó felhasználóinknak: hányszor brékelik.

Rafa ágára Söd sorsolódott,  és nem érdekel, hogy még soha semmit nem csinált az AO-n, Mariig kötelező eljutni, pont. Igen, Mari-Söd negyeddöntőnk lehet, hacsak Tsonga nem veszi elő szokásos AO-formáját (megvan rá az esély), vagy Delpi nem lesz hirtelen a US Opent nyerő Delpi (nincs rá esély).

Mire lesz érdemes figyelni? Tsongára, és a Söd-Mari derbire.

Az alsó ág vezére Fed, aki fura sorsolást kapott. Az első pillanattól kezdve kellemetlen, de egyébként kötelezően megoldandó ellenfelek, akik azonban kivehetnek belőle annyit, hogy a második hétre ne a legjobb állapotában érkezzen. Ugyanakkor előny lehet, hogy észnél kell lenni a legelső labdaleütéstől kezdve. Lacko, Simon/Lu, Montanes/Malisse, Querrey/Fish,  Waw/Monfils/Roddick.

Mire lesz érdemes figyelni? Fed hány szettet veszít, és mennyi időt tölt a pályán. És hogy kiesik-e a második körben Simon ellen.

Fed mellé értelemszerűen  Djokó került. Novaknak az első négy meccsen Almagro okozhat csak fejtörést, tekintve, hogy kellemes 25 fok körüli időt jósolnak és Karlovicot itt tudnia kell kezelni. Az elődöntőért Kolja, Verda, Tipsza vagy Berdych érkezhetnek, 45 fok hiányában szintén nem jelenthetnek komoly akadályt.

Mire lesz érdemes figyelni? Sikerült-e Djokó szerváját a szünetben szervaszerűvé fejleszteni.

A teljes draw, annak, aki böngészni akar.

És mivel kértétek, tippelős játékunk következik. Méghozzá rögtön több is 🙂 Az első egyszerű szavazás lesz, csak a gombot kell benyomni. A kérdés pedig adott:

A következő kérdés ennél összetettebb: tippeket kérek a kommentekben, valamennyi GS győztesére. Sajnos tavaly senki sem találta el a helyes megoldást, idén ösztönzésképpen megígérem, hogyha lesz olyan, akinek sikerül, kap majd meglepit 🙂

Hajrá! 🙂

Advertisements