Címkék

, ,

Ezerrel dübörög a szünet teniszfronton (elnézést az elmúlt napok tweetjeiért, ígérem, már nincs sok hátra belőlük 😉 🙂 ), de azért vannak tenisszel kapcsolatos, igen jó hírek is.

Először is, úgy néz ki, hogy az Eurosport mind a 21-ei zürichi, mind a 22-ei madridi jótékonysági Rafa-Rog bemutató meccset közvetíteni fogja, és még ismétlések is lesznek, szóval láthatjuk majd a meccseket itthon is, TV-képernyőn.

Az ESPN2 is műsorra tűzte az eseményt,  így stream is biztosan rendelkezésre fog állni.

A zürichi gáláról egyelőre nincsenek különösebb információk, Madridban viszont nagyon készülnek, Városházától kezdve, Julio Iglesiasig lesz minden.

De nemcsak az alapítványok megsegítésére jut idejük a fiúknak: a szponzorokra is gondolnak.

Fed hajában a hullámok, testhezállópóló, a beállás/nézés, mint a profiknál, és még nagyon fura/cuki lábujjakat is kapunk:

Rafa pedig úgy döntött, hogy karácsonyi ajándékként teljes sokkba kergeti rajongóit, amikor is bejelentette: az Armani farmer és fehérnemű arc… ööö, teste lesz.

A nem annyira őszinte mosolyú Rafa a fotózáson.

Állítólag Megan Fox-szal is súlyosbítva lesz a helyzet, és mivel gonosz vagyok, így nagyon várom már a kész képeket, és a próbálkozásokat,  ahogyan majd megpróbálják elmagyarázni nekünk, hogy az “alsónadrágban nagyposzteren szerte a világban” is csak egy hétköznapi srác életének természetes velejárója 😉

A celebélet mellett a fiúk azért dolgoznak is: már mindenki megkezdte az edzéseket a következő évre, Fed mint mindig, most is Dubajban, Paul-A, Paganini, Koubek és Lammer is a helyszínen.

Advertisements