Címkék

, ,

A héten Rog is csatlakozott a távol-keleti PR-vurstlihoz, csak sajnos a kínai cenzúrának köszönhetően az infók és képek sokkal kisebb számúak, mint az egyébként megszokott.

Hong Kongban kezdte az ázsiai kiruccanást, bár természetesen nem teniszezői minőségében, hanem szponzorált minőségében járt ott.

A Credit Suisse nemzetközi menedzsmentjének székhelye ugyanis pontosan Hong Kongban van, így nem maradhatott el a központ meglátogatása, beszélgetés az ott dolgozókkal, illetve az autogramosztás.

Hong Kongból magánrepülővel ment át Sanghajba, a lelkes kínai drukkerek azonban nem találkozhattak vele, mivel nagyközönségtől elzárt kijárón vitték ki a repülőtérről:

megérkezés Sanghajba.

Sanghajban is természetesen sok a PR teendő: a Mercedes Benz szervezett egy kis bemutató rendezvényt, ahol ütögetni is kellett, de lesz még Világkiállítás-látogatás is.

Feddel egyébként végül nem jött a család, bár eredetileg a kicsiknek is kértek vízumot, Lüthi sincs, van viszont Paul-A, illetve Gary Hamilton is, Fed korábbi masszőre.

Edzésre is futotta azért: pénteken Sam Q-val, szombaton pedig PEHK-val. A nagyközönséget nem engedték be egyik edzésre sem, pedig a szombatit úgy hirdette a torna, hogy szabad bejárás lesz…

Nagy valószínűséggel Fed kedden kezd majd, a sorsolást elnézve Isnerrel, ami egy hónapos kihagyás után… nem a legszerencsésebb dolog.

De azért bizakodjunk 🙂

Reklámok