Címkék

, , , , , , ,

Elkezdődött a második hét a US Openen, ugyanakkor az Első Nagy Nap nem tartogatott izgalmakat.

Sebaj, majd bepótoljuk szerda este/csütörtök hajnalban 😉 🙂

Fed mindenesetre úgy jutott be a nyolc közé sorozatban a 26. GS-én, hogy nem veszített szettet az első négy meccsén. Mondjuk, Melzer ellen rezgett a léc: a második szettet Jürgen majdnem megcsípte, de végül két szerencsés hálóról lepattanó labdának is köszönhetően Fed hozta a TB-t.

Melzer egyébként úgy játszott, ahogy mostanában azok a játékosok szoktak, akik ugyan alapból nem elég jók arra, hogy Fedet megverjék, de arra azért elég jók, hogy okozzonak neki kellemetlen perceket: támadott, ütött mindent, amit ért, gyorsította a játékot.

A tény, hogy Fed három szettben győzött, biztató a jövőre nézve.

Pedig az eddigi négy meccse közül most játszott a legkevésbé jól. Nyilván köszönhető volt ez annak, hogy Melzer volt az első komolyabb ellenfél, így hozzá kellett szokni a sebességbeli különbséghez, annak, hogy két nappali meccs után esti meccs jött, illetve várható volt egy kis visszaesés.

A rettegett negyedik körről volt ugyanis szó 😉 😀

És még ő is ott volt, hogy nehezítse a dolgunkat 😉 🙂

Nem is ártott egy kicsit komolyabb meccs, ugyanis igencsak jelentőset fogunk ugrani így is az előző ellenfelekhez képest: jön Bo Carl, aki már nagyon készül, amit értésünkre is adott twitteren.

Robin ugyan szokásához híven elveszített egy szettet Montanes ellen, és úgy általánosságban sem a legjobb teljesítményét mutatta be a meccsen, de hát ő Vérivó Robin. Aki szívében kis csengőkkel, és  különös örömmel készül minden egyes Fed verésre 😉 🙂

Igen, újra Fed, jupi!

A nap másik két meccse sem hozott nagy izgalmakat: Monfils három szettben győzte le Ricsit, utóbbi teljesítményéről mindent elmond, hogy LaMonf acéllelkű, rendíthetetlen harcosnak tűnt mellette, míg Fish nagyon gyenge játékkal rukkolt elő Djokó ellen, így a nap legegyoldalúbb összecsapása lett az előzetesen nagy érdeklődéssel várt találkozó.

A Monfils-Djokó viszont valószínűleg igen szórakoztató meccs lesz 😉 😀

Negyedik kör

[2] R Federer (SUI) d [13] J Melzer (AUT) 63 76(4) 63
[3] N Djokovic (SRB) d [19] M Fish (USA) 63 64 61
[5] R Soderling (SWE) d [21] A Montanes (ESP) 46 63 62 63
[17] G Monfils (FRA) d R Gasquet (FRA) 64 75 75

Reklámok