Címkék

, , , ,

Mint ahogy említettem, Rog sem tétlenkedett az elmúlt napokban, erról szóló képes bizonyítékaink következnek.

Először is volt egy Nike Ruhabemutató Rendezvény, Rafával, Masával, Vikával, valamint egyéb celebekkel, mint Bradley Cooper és Refaeli Bar.

Bár Serena nem vész részt az Openen, de elvállalta, McEnroe-val együtt, a konferanszié feladatokat.

És mindenki jól szórakozott 😉 😀

A különböző PR rendezvényeknek ezzel azonban még nem volt vége: az Arthur Ashe Kid’s Day-en természetesen Fed most is részt vett, és a tavalyi kihagyás után, Rafa is újra csatlakozott a többiekhez.

A csajokat Kim képviselte.

És néha feleslegesnek érezte magát 😉 😀

Be kell vallanom, hogy papíron nem voltam oda ezért a nappali ruháért, de így “élőben” meggyőzött: friss, kellemes szín, és jól áll Fednek.

Ha már Rog és Rafa. A Suisse Credit szervezésében december 21-én jótékonysági meccs lesz Zürichben, az alábbiakban a vihogós videó eredményét láthatjátok 😀

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1601007429678

Még mindig Rog és Rafa: most nyáron lejártak a játékostanácsi megbizatások, azonban mind Fed, mind Rafa újraválasztásra kerültek, így még két évig Fed lesz a játékostanács elnöke, Rafa pedig az alelnök.

Rogernek maradt azért a gyakorlásra is ideje: az elmúlt napokban Monfilsszal és Ricsivel edzett két-két órát, és egyes hírek szerint még a kora reggeli órákban is beiktatott egy-egy, a nyilvánosságtól elzárt edzést.

A Monfilsszal közös edzésen Thierry Henry is megjelent.

Szeretném felhívni a figyelmet a cipőre 😀

Közelről:

És van neki egy nagyon bejövős retro, sötétkék melegítője is.

A pálya szélén Sevhez csatlakozott Paul-A is, és Fed a honlapján tudatta, hogy a kipróbálási időszaknak vége, Paul immár hivatalosan is a Team Fed tagja. Fed a nyilatkozatban ugyan gondosan kerülte azt a szót, hogy “edző”, de ez csak az oroszlán csillagjegy megnyilvánulása 😉

Sev és Paul

Rog, jól meggondoltad ezt? 😉 😀

Fed egyébként már holnap akcióba lendül: mivel Roddick az alsó ágra került, így az alsó ág kezd.

Reklámok