Címkék

, , ,

A döntő úgy kezdődött, ahogy arra számítani lehetett: elszánt, pörgő Mari, és azt-se-tudja-hol-van, lassan mozgó Fed. Az eredmény duplabrék Marinak igen rövid idő alatt.

Ennél  a pontnál úgy gondoltam, hogy akkor most azért kell szurkolnunk ezerrel, hogy ne legyen nagyon csúnya a vége, de aztán Fed visszavett egy bréket.

Majd még egyet.

Fed se értette, meg én se 😉

Aztán azért Marinak sikerült elkerülnie azt a blamát, hogy elveszítse a szettet, a következő gémben brékelt (Fed szervája gyakorlatilag nem létező entitás volt ezen a meccsen), és másodjára már sikerült kiszerválnia a meccset szettet.

A második szett elején úgy tűnt, hogy Fed kezd kicsit bemelegedni, a merevsége csökkent, és lassan belelendült a játékba, azonban ekkor elkezdett esni az eső.

Szünet következett, majd visszajöttek lejátszani egy gémet. Mari be tudta fejezni 30-30-ról.

Majd megint levonultak.

Majd visszajöttek, és Fed szépen, ahogy kell el is veszítette a szerváját.

Majd levonultak újra, immár hosszabb időre.

Kb. egy óra elteltével megint visszajöttek.

A magam részéről úgy gondoltam, hogy Fed már nem sokat fog foglalkozni ezzel a meccsel, ehhez képest a szünet utáni gémek lettek a legjobbak az egész meccsen, mindketten nagyon színvonalasan játszottak, és Fed rögtön visszabrékelt.

Hogy aztán 5-5-nél újra semmire veszítse el az adogatását 😉 🙂

Még a legutolsó gémben is volt lehetősége Fednek a  meccsben maradásra, brékpontja volt, de Mari ekkorra már megelégelte ezt a nyűglődést, és egy ásszal hárítva kiszerválta a meccset.

Ahhoz képest, hogy vérfürdő jellegűen indult, és Marinak az előzményeket tekintve nagyon simán kellett volna nyernie, a végén nem is volt olyan könnyű dolga.

Bár tény, hogy neki is volt min túllépnie: nem nyert még tornát ebben az évben, és pont azzal az emberrel szemben kellett ezt megtennie, aki az AO rémálmot okozta neki.

De sikerült végül, és Mari nagyon boldog volt.

Fürtöske se volt túlzottan elkeseredve, elmondta, hogy fáj a karja, a válla, a mellkasa, de ez normális,  sok infót gyűjtött be egyébként ezen a héten a játékával kapcsolatban, és örül, hogy sikerült olyan nehéz meccseket megnyernie, mint a TBird és a Djokó elleni.

Szóval minden szép és jó, jöhet Cincinnati 😀

 

Reklámok