Címkék

, , , , ,

Rafa 450 méter magasba emelkedett, a Kanada jelképének számító CN Tower tetején lévő kilátóba, hogy kisorsolja az év ötödik masters tornájának párosításait.

Utána még meg is reptették szegényt, annyira nem repesett a boldogságtól 😉 🙂

Nézzük, mit hozott Rafa össze 😉

Rafa, ha a papírforma jön be, akkor Stan The Mannel kezd, majd Sam Q, aztán pedig a Marinka/A-Rod/PEHK/Tipszi négyesből jöhet valaki. Marival van egy ágon, de mire elérkezik az elődöntő igen jó esély van arra, hogy ennek sok jelentősége nem lesz.

Mari ugyanis Robinnal van egy negyedben, bár Bo Carl nem kapott egy egyszerű sorsolást. Ernie vagy Bellucci lesz az első ellenfél kedvenc svédünknek, majd Nalby/Ferrer/Robredo trió győztese. Nalby éppen igen jól játszik DC-ben, okozhat meglepetést. Mari jönne az elődöntőért, bár arra is megvan az esély, hogy nem ő fog 😉

Mari nagy valószínűséggel Malisse-szal kezd, X-Man szintén jó formában van a DC-ben mutatott játéka alapján, majd a Gonza/Monfils/De Bakker/Feli négyesből jön a következő ellenfele, Monfils-ra tennék. És utána érkezik Robin vagy Nalby.

A másik ágon Fed ha Chela nem most táltosodik meg, sorrendben negyedik tornáját fogja kezdeni Fallával (hajrá Chela! 😉 ). Abban az esetben ha sikerül Fallán túljutnia, akkor Almagro érkezik minden emberi számítás szerint, majd a Simon/TBird meccs győztese. Hát igen. Hajrá Annacone! 😉

Mint ahogy az utóbbi időkben megszokhattuk, ismét Djokónak van a legkönnyebb sorsolása: nagy valószínűséggel Bentóval kezd, majd jöhet egy revansmeccs Melzerrel, aztán az elődöntőért a Bagda/Kolja/Verda/Stepanek világverő négyesből valaki.

Az első fordulóban is lesznek pikáns meccsek: Cilic-Troickij, Tipszi-PEHK, Feli-De Bakker, Gonza-Monfils, Ferrer-Nalby, Ernie-Bellucci, Dolgopolov-Petzschner, Simon-Misa.

A teljes draw.

De hogy még ne foglalkozzunk a komoly dolgokkal, néhány kép a szülinaposról 😉

Mint látható Paul Annacone is Torontóban van, Sev viszont nincsen. Fura lesz egy Lüthi nélküli torna, két és fél éve nem volt ilyen.

Ööö, izé…

Igazán közelebb is ülhettek volna egymáshoz… 😉 Együtt ezdettek egyébként 🙂

És még Mirka is megjelent az edzésen:

Van azért rendes ruhánk is 😉

Fed tegnap két edzést is beiktatott, gondolom ma pihenő- és szülinapozó napja van, így előre kellett dolgozni 😀

A torna holnap kezdődik, a nagyok kedden lépnek először pályára, délután Djokó, este Roger, szerda délután Mari, este pedig Rafa. Az időeltolódás hat óra, mindenki ennek megfelelően számolgasson 🙂

Advertisements