Címkék

, , , , , ,

Marinak továbbra is várnia kell idei első tornagyőzelmére: a Los Angeles-i torna döntőjében Sam Q. három szettben diadalmaskodott Mari felett, Sam Q. ezzel idei negyedik tornagyőzelmét könyvelhette el.

Pedig Mari még a vérét is adta.

Mari nem volt túlságosan elkenődve, elmondása szerint jó hét volt, nyilván csalódott, hogy nem nyert, de a körülményeket figyelembe véve, már annak is örült, hogy döntőbe került.

Hát, ha te mondod Andy…

Los Angelesben tenisztörténelemre is jutott idő: a Bryan fivérek a 100. tornadöntőjükben a 62. tornagyőzelmet szerezték, amivel megelőzték az eddig csúcstartó Woodbridge/Woodforde duót. Persze, lehet azon vitatkozni, hogy melyikőjük teljesítménye értékesebb (Woodfordéknak több GS-győzelmük van, és nekik még nem volt szuper TB, illetve deuce utáni rövidítés), de mindenképpen nagy teljesítmény volt ez a tesóktól.

Woodforde egyébként ott volt a tornán az egész héten, és nagyon aranyosan drukkolt Bobéknak, a meccs után pedig be is ment a pályára, és gratulált nekik.

De Los Angelesen kívül is rendeztek tornát a héten: Horvátországban és Svájcban.

Umagban Szunyi idei harmadik tornagyőzelmét tudhatta magáénak: ellentmondást nem tűrően győzte le Starace-t.

A svájci hegyekben pedig Nico győzött a sérüléssel küszködő Ricsi ellen, Bastad után tehát a következő tornáját is megnyerte, és nagy céljai vannak: a top 10-be akar kerülni.

Jövő héten Torontó.

Reklámok