Címkék

, , , , , , , , , , ,

Heti rendes “mit csinálnak épp?” összefoglalónk következik. Tekintve, hogy két hét múlva Torontó, így lassan a teniszhírek is csordogálni kezdenek.

De előbb még töltsünk el néhány pillanatot Marival, a nagy nehezen visszaszerzett Kimmel, és a Mari Hű Társával.

Azért remélem, annyit tanult az elmúlt hónapok eseményeiből, hogy néha Kimmel is beszélget 😉 😀

Mari egyébként már egy hete edz Miamiban, és a csapat úgy döntött, hogy nem árt, ha verseny közben csiszolgatják a további csiszolgatni valót. Djokó ugyan visszalépett a los angeles-i tornától, Mari viszont az utolsó pillanatban benevezett, így jövő héten már akcióban is láhatjuk.

A tengerparti nyaralás Rafa pihenéséből sem maradhatott ki: Ibizán múlatta az időt.

Xisca közben átvette a pénzügyi szakos diplomáját.

Egyébként Shakira is épp Ibizán nyaralt abban az időben míg Rafa is, de ez a hír lassacskán már csak egy khm-öt sem érdemel 😉 😀

Rafa péntektől újra edzésbe állt (Tomorrow, Friday, I will resume my practice. Holidays are over!. I have been in Ibiza and Formentera (and off course Majorca), where else, huhh? 🙂 ), és azt is bejelentették, hogy karrierje során először részt kíván venni a Thaiföld Openen.

A hajókázásnak Rogeréknál is vége van: jövő héttől Kohlschreiberrel és Koubekkel edz majd, bár lehet, hogy Stefan kissé szerencsétlen, kertészkedés közben elszenvedett kézsérülése miatt kénytelen lesz kihagyni a most már szokásos mókát.

De addig a Federerek háza táján egyéb fontos események is voltak: tegnap ugyanis az ikrek első életévüket töltötték be, amely esemény tiszteletére volt torta, kis lepkékkel, meg virágokkal,

valamint nagyon hosszú egyéves ujjacskák, karkötőkkel.

Ez utóbbiak vagy Mirka szokásos öltöztetési kellékei, vagy pedig egyszerűen csak arra kellenek, hogy meg tudják különböztetni őket 😉 😀

Fed közben végre újra egy lista elején találta magát: a Sports Illustrated éves keresti listáján Fed karrierje során először a legjobban kereső, nem amerikai sportoló lett, maga mögé utasítva Beckhamet, C. Ronaldót, és a többieket. Rafa is felkerült a listára, a 10. helyen áll.

A félreértések elkerülése végett a lista a tavalyi év kereseteit veszi csak figyelembe, szóval az a 62 millió az a tavalyi év termése…

Fed egyébként az összesített listán is a második, csak Tiger Woods előzi meg.

Rockin’ Robin ugyan nem büszkélkedhet ennyi bevétellel, bár feltételezem, hogy az elmúlt egy év ebből a szempontból is jelentős változásokat hozott, de így is sikerült lelkes, bár kissé ragaszkodó rajongókat szereznie magának:

Még szerencse, hogy Robin egyre jobban tudja kezelni az ilyen helyzeteket. Mármint az olyanokat, amikben egy másik ember is részt vesz 😉

RR csapata ugyanakkor úgy gondolta, hogy Robin sokat játszott az utóbbi időben, így Robin visszalépett a washingtoni Legg Mason tornától, és Torontóra koncentrál.

Van azonban olyan játékos is, aki úgy gondolta, hogy ő bizony nem játszott eleget az utóbbi időben, és ezzel nehéz lenne vitatkozni.

A-Rod új, nullásra nyírt hajával elindult az ezen a héten rendezett atlantai tornán, ahol már az elődöntőnél jár, és Mardy Fish-sel küzd meg a döntőért. RAndy Atlanta után pedig Washingtonba repül, hogy az ottani tornán vegyen részt a jövő héten.

Még mindig nem tudok azonban tornákról beszámolni, ha JMDP-ről van szó: annak ellenére, hogy a US Open szervezői sikeresen kürtölték szerte a világban, hogy Juan márpedig jön, mindezt arra alapozva, hogy Delpi még nem lépett vissza hivatalosan.

Juan igyekezett gyorsan eloszlatni ezt az információt: twitteren elmondta, hogy még mindig nem volt ütő a kezében, és még nem tudja, hogy mikor tér vissza (Todavia no tome la raqueta por eso no puedo decir fecha exacta Cuando sepa les dare la noticia por aca mismo Sigo mejorando,eso es bueno.). Mindezt kineziológusa is megerősítette, elmondása szerint megpróbálják a szeptemberi DC elődöntőt, de valószínűbbnek tartja a Thaiföld Opent, mint a visszatérés színhelyét.

Reklámok