Címkék

, , , ,

A nyaralások, esküvők mellett van még néhány lelkes ember, aki most is teniszezik. A manó se érti ezt 😉 😀

Bastadban Robin próbálta meg, hogy megvédje a tavalyi címét. Nem igazán örültem ennek a kiruccanásnak, mivel Wimbledonban sérülésekkel küszködött, most vissza salakra, a Toronto-Cincinnati masterseken pedig összesen tíz pontot kell védenie, és egy jó szerepléssel igen jó esélye lenne a top 4-be kerülésre. De hát Svédországról van szó.

Már a döntőig is döcögős volt a történet, ott pedig három szettben Nico Almagro győzedelmeskedett, aki ezzel hetedik atp tornacímét szerezte meg.

Stuttgartban Montanes tovább bizonyította, hogy jelen pillanatban spanyolnak lenni jó: Monfils egy szett hátrányban visszalépett bokasérülés miatt, így Montanes idei második tornagyőzelmét szerezte.

Teniszhír továbbá, hogy Stan The Man edzőt váltott: azzal a Peter Lundgrennel dolgozik mostantól együtt, aki Fed profi pályafutásának első edzője volt, és akivel első GS-ét nyerte, majd aki Fed után Safint készítette fel a 2005-os AO győzelmére. A cél: visszakerülni a top 10-be.

Zsiráf-híreink is vannak: Juan Martin ellenőrzésen vett részt a Mayo Kilinikán, és arról számolt be, hogy az orvosok mindent rendben találtak, most már csak erősíteni kell a csuklóját, hogy bírja majd az ütőt. Delpi abbéli reményének is hangot adott, hogy a szeptemberi Davis Kupa elődöntőben pályára léphet.

Advertisements