Címkék

, , , , , , , , , , , , , ,

Wimbledon számos veretes hagyománya közül talán az egyik legszimpatikusabb a dress code. Nem mintha fehérben lehetetlen volna ízléstelen ruhákat tervezni, de legalább a színkoordináció kérdése biztosan megoldott. A tavalyi háromrészes öltönyök meg tüllcsodák után kicsit aggódtam előzetesen, hogy idén majd tényleg pávák lesznek aranyláncon, mint azt Krumpli jósolta, de egész visszafogottra sikerült a felhozatal. Már-már túlságosan is.

Aravane Rezai azért megbízhatóan szállította a giccset:

Venusra is mindig lehet számítani, ha egy kis felbolydulásra vágyik az ember – a Moulin Rouge-téma után ezúttal Tina Turner ihlette meg, cool:

Petrova hasonló dizájnban:

Serena epres tejszínhabban nyomta – a ruha bejön, a boleró nem annyira (és bemelegítés alatt kb minden ütés után vissza kellett húznia a nyakából), de az első  képen szerintem úgy összességében nagyon nagyon szééép…

Rafa már az RG-n is Serenával volt összehangolva dizájn terén, ezúttal szintén, és most már az eredmények is igazodnak, úgy tűnik… .

The Mighty Whitey.

Edzőpólók, Fedal-style (via fuckyeahfedal):

Ez amúgy tetszene…

Vika, Ana, duh. Vikán legalább praktikus okokból volt a nadrág, és nélküle egész korrekt a cucc, Anánál viszont ez az új koncepció, attól tartok. Más színben talán rendben lenne (esetleg NYC-ben valami pinket?), de ez a fehér… ehhh. És ha már itt tartunk, a ruháról sem vagyok meggyőződve. Ahogy a fejét elnézem, ő sem, de ilyen vérzivataros időkben örülhet, hogy egyáltalán nem feledkeztek még meg róla, gondolom.

A Stella McCartney sem feszül meg különösebben, hogy valami értékelhető ruhát adjon Wozzie-ra, az AO óta ugyanezt hordja, talán csak a szín változott valamit. Így azért elég kevéssé értem, hogy miért kellett megszabadulni MaKiritől, aki az utóbbi időben nem is teljesít lényegesen rosszabbul, mint Caro, a ruhák meg klasszisokkal jobban mutattak rajta. Szóval béna az egész valahogy, és tuti elgodolkoznék a helyükben, ha már kb az Anta is különb cuccot csinálna JJ-nek, mint… A táskát azért küldhetik.

És akkor most nézzük a pályák környékét, mert ott is volt ám bőven látnivaló…

Rob Lowe, Bear Grylls (és Nick Grimshaw), Nicholas Hoult

Becks… ahol megjelent az elmúlt 1 hónapban, hullottak a britek… viszont cool. Mellette a legidősebb fia, Brooklyn.

Öltöny-porn

És akkor innentől nem tudom, kit lehet még a kedvedért felvonultatni, Mari.

Hacsak…

De nem, neki hálistennek volt esze, és inkább a Bepa-Serenára ment…

Awwww.

Csak nem…

A főállásúak: Kim, virágos-etno-vonalon, “Már a hajadért is ölni tudnék!”-kupa 2. díj

És az 1. helyezett, Mrs. F. 😉

Advertisements