Címkék

, , , , ,

Nem hiszem, hogy bárkinek is újdonság, hogy a tegnapi női elődöntők után, ma a férfiak játszanak a döntőért (btw természetesen(?) Vera és Serena jutottak a női döntőbe): 14:00-tól Bördi-Djokó a centeren, majd pedig Minden Britek Egyetlen Reménysége Andy és Rafa meccse következik.

OOP

A magam részéről kellő érdektelenséggel tekintek az elődöntők elé, de  ha már Tomas itt van és szépül, akkor örülnék, ha ő menne tovább, hiszen GS elődöntője már van, döntője még nincs, de akkor sem dőlök a kardomba, ha Djokó nyer, végül is miért ne? (Hétfőtől így is, úgy is második ugye. 😉 ) Djokó mostanában egész jól játszik, és mintha érdekelné is ez a tenisz-dolog per pillanat, amit az elmúlt egy- másfél évben én annyira nem láttam rajta.

A Mari-Rafa meccsen természetesen c’mon Andy, mert ugye a blog hivatalos álláspontja ez 😉 , illetve Rafa nem hazai pályán játszik, mögötte nem állnak a brit tömegek, (és a “10 millió év GS győztes nélkül” 😉 ), ami mindenképpen óriási előnyt jelent neki. 😉 (Azt már inkább meg sem említem, hogy ha Andy nyerné Wimbledont, akkor krumplinak GS-jóslat szempontjából 3/3, ami egyrészt mindenképpen szürreális dolog lenne, másrészt viszont MÉR’ NEM LOTTÓZOL INKÁBB, VAZZE???)

Emellett ejtsünk szót a magyar juniorokról, akik nagyon szépen teljesítnek: 13:00-kor Fucsovics Marci az ötös pályán elődöntőzik egy argetinnal, majd két meccsel később ugyanezen a pályán cseh párospartnerével negyeddöntőznek (sajnos az előző fordulóban pont Zsiga Mátéékkal kerültek össze, így ők már kiestek). A Babos-Stephens kettős a nyolcason játszik a négy közé jutásért, második meccs az övék.

Szóval ez a mai program, vamos  fiúk-lányok.

Reklámok