Címkék

, ,

Ugyan krumpli lelépett és magára hagyta a fiúkat 😉 , de a show megy tovább nélküle is, és szerintem holnap igen nagy hirig várható. Igen, az Őrült Hétfő után jön a Veszedelmes Szerda,  vagyis a wimbledoni férfi egyes negyeddöntői.

Ma a csajok eléggé megadták az alaphangulatot, Kimet Zvonarjova verte, Vee-t pedig egy számomra teljesen ismeretlen bolgár, de nyilván ez csak a WTA-t illető hiányos ismereteimet tükrözi…

Igazából nem látom, hogy ki vehetné el ezek után ReRétől a győzelmet: a 20 éves, cseh Kvitovával játszik a döntőért, ahol a Zvonarjova-Pironkova meccs győztesével mérkőzhet majd meg, de hát a nőknél mindig lehetséges a meteortámadás…

Ezzel szemben a fiúknál egyelőre a Négy Nagy tartja magát, és igazából nem is annyira lehetetlen, hogy az első négy kiemelt elődöntőzzön.

OOP

Tehát a centeren 14:00-tól RogFed Szőke Tomasszal csap össze, őket követi Mari és Tsonga. Az egyes pályán előbb Lu próbálja Djokó életét megkeseríteni, este pedig Vérivó újfent megpróbálkozik legkedvesebb grand slam időtöltésével, a világelső veréssel.

Az RG-n Berdych Söddel vívott meccse előtt megígértem Szőkének, hogy ha meg meri verni Södöt, akkor számíthat az átkaimra, meg ilyesmi, de elég nehezen értette meg, szóval most megpróbálok egyértelműbb lenni. Tehát:

Tomas, holnap délután te fogsz gratulálni Fednek a szép győzelméért. Érted? Nem ő neked, hanem te neki. Az öt szettet is felejtsd el, ok? Egyéb esetben átkok, stb.

Emellett persze az energiaátvitelt, és minden egyéb, jól bevált vudut szívesen veszünk, krumpli pedig ezt a számot küldi a még versenyben lévőknek:

Advertisements