Címkék

, ,

Ma szünetet tartunk, hétfőn viszont mind a felső, mind az alsó ág, a nők is és a férfiak is játszanak, szóval jön a híres Őrült Hétfő 😀

Fed visszakerült a center pályára, rögtön elsőként kezd Jürgen Melzerrel szemben. Akármennyire is hihetetlen még soha nem játszottak egymással szemben, ezt ők ketten se értették, hogy hogyan jöhetett össze. Mindenesetre Jürgen azt mondta, hogy alig várja, mert nem akart semmiképpen se úgy túl lenni a pályafutásán, hogy egyszer sem játszott Feddel.

Valahogy mostanában nem örülök annak, ha az ellenfél alig várja, hogy egy pályán legyen Feddel 😉 🙂

Akkor meg pláne nem, ha épp élete formájában van, rutinos, fejben teljesen rendben lévő játékos az illető, akivel Fed még sose játszott korábban.

És aki ráadásul balkezes.

Szóval nagyon kemény meccsre számítok, a három szettet szerintem felejtsük el, örüljünk, ha sikerül valahogy megnyerni 😉

Mari számára egy kicsikét ellenfél-szerűbb következik, bár nem sokkal: az utóbbi időben elnézve Sam Q. játékát, sokat fejlődött, és egész tisztességes teniszező lett belőle, aki akár nagyobb dolgokban is gondolkozhat, mint a negyedik kör egy slamen. Ha összeáll a feje. De ez jelen pillanatban még nem következetett be, így meglepne, ha Marinak bármi gondja lenne.

Amelyik meccset viszont érdemes lesz megnézni: a Djokó-Hewitt. Leyton jó formában van, és egy korábbi Wimbledon győztesről beszélünk, aki nyolc meccs óta veretlen, önbizalma is van most rendesen. Djokó meg mintha kezdene magára találni, bár a szerva továbbra sem az igazi. Elég ki-ki meccs lesz ez, bár úgy érzem, hogy Lleyton most okozhat meglepetést.

Rafa PHM ellen lép pályára, szerintem jóval könnyebb dolga lesz, mint Philipp ellen volt, három szettet jósolok.

ARod Lu-val játszik, erről a meccsről elég ennyit mondani 😉 🙂

Robin Ferrerrel csap össze, nyilván David szintemelkedés az eddigi meccseihez képest, de hacsak Robin nem fog ki egy rossz  napot, nem igazán látom, hogy mivel tudna neki gondot okozni.

TBird Brandszel mérkőzik meg, ezt a meccset női olvasóinknak teljes szívből tudom ajánlani, és szerintem nem is lesz egyszerű dolga Tomasnak, Brands megnehezítheti a dolgát, szerintem nem fog háromban végezni.

A teljes OOP.

A hétfői őrület előtt pedig a következő számot szeretném küldeni a még versenyben lévő teniszezőinknek (ma estére is tekintettel 😉 🙂 )

Shout

Advertisements