Címkék

,

Wimbledon 4. napja nagyon izgalmas volt, volt egyszer egy királynőnk, ennek megfelően öltönyös Fed, teljesen reménytelen ARod, melegítős Djokó. (Rafa visszautasította a meghívást, mivel neki öt óra a meccs előtti felkészülése, és ezt mindenféle monarchiák nem zavarhatják meg 😉 🙂 ) Aztán volt egyszer egy 70-68, Mahut sajnos 65-ödszörre már nem bírta a meccsben maradásért szerválást. Volt ezen kívül egy újabb hihetetlenül jól szerváló, félelmet nem ismerő ifjú, akit nem érdekelt, hogy a neki jutott meccsen eredetileg csak segédszerepet szántak neki, így Rafa is túl van a maga ötszettesén.

Minderről remélhetőleg holnap részletesebben is be tudok számolni, most viszont csak annyira van energiám, hogy betegyem a holnapi előzetest 🙂

Fed újra a pályán.

Emlékeztek amikor ezen mondat kellemes várakozással, sőt, örömmel töltött el?

Már én se 😉 🙂

Az ellenfél régi jó ismerősünk, Clément lesz, aki igencsak rutinos játékos, legutoljára Fed Estorilban játszott vele, ahol az első szett TB-re ment, a második sima volt. Mondjuk, ez most fű. Fed kemény meccsre készül, elmondása szerint Clément-nak jó a szervája, jól röptézik, kellően támadóan kell játszania a meccs elejétől fogva.

ARodnak PEHK következik, Hewitt pedig Monfilsszal csap össze. Djokónak Montanes elvileg nem kellene, hogy nehézséget okozzon, de hát sose lehet tudni. TBird Istominnal küzd majd, kívácsi leszek erre a meccsre, Istomin nyerni ugyan nem fog, de ígéretes játékosnak tűnik.

Jó meccs lehet a Feli-Melzer, és a Hanescu-Brands is.

A teljes OOP.

Reklámok