Címkék

,

Fed holnap újra a pályán.

Ennek örülünk, mert hát ugye…

Azok az idők azonban, amikor a következő százon kívüli, sosehallottamróla ellenfélre pont annyi időt pazaroltunk, mint amennyibe ennek a mondatnak a leírása telt, elmúltak.

Éppen ezért igyekeztem minden létező infót beszerezni Ilija Bozoljacról, nem állíthatnám, hogy túl eredményes voltam, de azért egy-két adat 🙂

Ilija 24 éves, 193 centi, jobb kezes, jelenleg a 152. a ranglistán.

Az előző meccsén 27 ászt ütött (Massut verte négyben), a nyerő és hibaszámait inkább nem írom be, mert rosszul leszünk 😉 (Meg egyébként sem vagyok meggyőződve arról, hogy jól számolják ezeket.)

Volt olyan is, aki már látta játszani, és arról számolt be, hogy tud nagyon jó lenni a srác, meg nagyon rossz is. Általában egy meccsen belül.

Fed még sose játszott vele, ami nem túl jó hír, mert általában idő kell neki, hogy belője a másik játékát, míg ez, érthető okoknál fogva, az ellenfeleknek nem szokott gondot okozni.

Szóval lehetnek nehézségeink. A lényeg az lenne, hogy menjen a szerva, akkor nem lesz (akkora) gond.

Jó meccs lehet holnap a Llodra-ARod meccs, Llodra jó formában van, füvön szeret játszani, rutinos is, ARod meg ARod.

Djokó Dent ellen lép pályára, aki, mint tudjuk, még igazi szerva-röptét játszik. Érdekes lehet egy darabig, bár szerintem sima Djokó győzelem lesz belőle.

Lleyton Koroljev, TBird pedig Becker ellen lép pályára, ezek is lehetnek szorosabb meccsek, attól függően, hogy melyik Lleyton, Koroljev, TBird és Becker tisztel meg minket holnap 😉 🙂

A teljes OOP.

Reklámok