Címkék

, , , , ,

A mai napról nem szeretnék beszélni.

[2] R Nadal (ESP) – [19] N Almagro (ESP) 76(2) 76(3) 64
[22] J Melzer (AUT) – [3] N Djokovic (SRB) 36 26 62 76(3) 64

A teljes kép kedvéért: Novak 2-0-ra ment a harmadik szettben.

(Ja, Kuzzie: az várhatod, hogy mikor szurkolok én neked legközelebb.

És hajrá Felső Ág Ezerrel!!!!!)

————————————————————————————————

Egy dolog már biztos: az idei RG-n első GS győztest fogunk avatni:

Jelena “Csillámpor” Jankovic és Sam “Slammin” Stosur az egyik ágon, míg a másikon Jelena “a legjobb GS győzelem nélküli játékos” Gyementyjeva és Francesca  “a Nép Gyermeke” Schiavone.

És egyik sem véletlenül van ott, hanem mert nagyon jól játszanak. JJ összekapta magát az utóbbi időben, és úgy játszik, mint 2008-ban, vagy tán még jobban. Frannie így 29 évesen kapta elő a már eddig is meglévő, de valahogy soha ki nem jövő nagy tudását, Gyementyjevának pedig valahogy sikerült visszaszorítania a fejecskéjében lakozó démonokat. Szerintem nyerni akar, ő is tudja, hogy az utolsó lehetőségeinek egyike ez.

És akkor még nem is beszéltünk Sammy Stosurről. Aki párosjátékos volt sokáig elsődlegesen, majd két éve úgy döntött, hogy inkább az egyesre koncentrál, és milyen jól tette.

Tavaly már elődöntős volt itt, de idén még nagyobb teljesítményt hajt végre: előbb Henint győzte le a negyedik fordulóban, ma meg Serenát. Méghozzá egy nem akármilyen meccsen. Harmadik szettben 8-6 lett az eredmény, méghozzá úgy, hogy mindkét lány azon kevesek közé tartozik a női mezőnyben, akiknek jó a szervájuk.

Alig akarta elhinni 😀

Nem tudom, valószínűleg a salak teszi, az, hogy itt nem annyira fontos a szerva, és lassabb a játék, de teljesen színvonalasak a női meccsek, nyugodtan lehet nézni őket ATP-hez szokott szemmel is.

És szerintem a végjáték is jó lesz nagyon 😀

Szóval adjatok esélyt a csajoknak is 😀

Advertisements