Címkék

,

Hétfőn befejezi az első kört a felső ág, illetve már lesznek az alsó ágnak is meccsei.

Fed másodikként  lép pályára, a Wozniacki meccs után, olyan 13 óra körülre kell számítanunk, hacsak nem történik valami rendkívüli. Fed ellenfele az ausztrál Luczak lesz: 30 éves, 71. a világranglistán, a legjobb borítása a salak, Feddel még nem játszott. Mindenki vérmérsékletének megfelelően aggódjon, a magam részéről mindenre fel vagyok készülve 😉 🙂

Feddel egyidőben kezd Djokó is, Koroljev ellen. Koroljev legjobb borítása kétségtelenül nem a salak, de ha elkapja a fonalat, bárkit le tud ütni a pályáról, míg Nole sok meccset nem játszott az utóbbi időben, valamint továbbra is nehézséget okoz neki a légzés, szóval érdekes meccs lehet ez.

Djokóék után megint egy olyan meccs, ami nem fog jót tenni az idegeimnek: Mari Ricsi G. ellen lép pályára. Mari szerint nem ő  a meccs esélyese, ami olyan szempontból igaz, hogy Ricsi pont most nyerte meg Nizzát, Verdát győzve le a döntőben, és hát francia. Ugyanakkor Ricsi keddi kezdést kért, mivel szombaton még döntőt játszott, hullafáradt, és még egy lábsérülést is sikerült összeszednie.  Igaz, Mari meg antibiotikumot szed valami bőrfertőzésre… Mindegy, hagyjuk.

Waw, Gonza, Isner, Almagro, Berdych is elkezdik az RG-t.

A teljes OOP.

Reklámok