Címkék

, , , , , , , ,

Fednek sikerült túljutnia azon a meccsen, aminél én a kiesését vízionáltam, szóval ez már kellemes meglepetés volt.

Az meg pláne, hogy  jól működött a szerva, a tenyeres, a fonák (a nyeséseivel őrületbe kergette Wawot, és ráadásul szisztematikusan kicsinálta Waw *fonákját*), voltak ejtések, szerva-röpte, ilyesmi 😉 🙂 Olyan Fed-teniszre hasonlított az egész, amitől már teljesen elszoktam az elmúlt három hónapban 😉

Waw tud ennél jobban is játszani, de azért az első szettben még igyekezett, illetve a második szettben is 3-0-ig, a duplabrék után viszont feladta: pontosan tudta, hogy ez nem az a nap lesz, amikor a tavalyi salakgyőzelmét megismétli.

Szóval Fed már második értékelhető meccsét játszotta az AO döntője óta, ami egyrészt jó hír, másrészt azért nem tanácsos már döntőt és hasonlókat magunk elé képzelni 😉 🙂

Ma este ugyanis jön a másik, Rafán kívüli játékos, aki jó formában játszotta végig eddig a salakidényt, Ernie.  És ez egy másik meccs lesz, rögtön például két fokozattal gyorsabb. Ezzel mindjárt lehet egy kis gond, nem vagyok teljesen biztos abban, hogy Fed lábmunkája már topformában lenne, bár kétségtelen, hogy a tegnapi meccsen a mozgása végre salakmozgás volt. Ráadásul Ernie rászokott a 70%-os első szervára, ami azt jelenti, hogy Fed minden szervagémén nagy nyomás lesz, mivel sok esélye Ernie szervájának elvételére nem nagyon fog adódni.

És Ernie már átesett a tűzkeresztségen, nem lesz annyira ideges, ha be kell fejeznie a meccset, mint Rómában volt 🙂

Abban bízok leginkább, hogy mind Ernie, mind Fed fogja tudni hozni azt a játékát, amit eddig játszott ezen a tornán, sőt, ha lehet még rátesz eggyel, és lesz végre egy jó meccs 🙂

A legjobb nyolc közé Feden és Ernie-n kívül Rafa, Monfi, Almagro, Melzer, Mari és Ferrer jutottak.

Mari lemosta a pályáról Hanescut, és Fedhez hasonlóan ő is az AO óta először játszik jó teniszt, ebből még akármi is lehet. Melzer Verdát búcsúztatta, Verda bokája megsérült, ín-problémái vannak, ez látszott is a meccsen, azt hiszem csak azért nem adta fel, mert otthon játszott.

Ferru nagyon kiütötte Marinkát, de ezen nem lepődtünk meg, Nico pedig végre úgy játszik, ahogy tehetsége és tudása alapján régóta kellene neki. Rafa pedig Big Johnnyval játszott egy meglehetősen eseménytelen meccset, Isneren eddigre jött ki a fáradtság, ápolni is kellett a karját, a szervája 50% körül volt, így semmi esélye nem volt arra, hogy egyáltalán jó meccset hozzon ki a dologból.

Időközben pedig már két negyeddöntőt is lejátszottak: Almagro Melzert búcsúztatta nagyon könnyen, míg Rafa hasonlóan könnyen jutott túl Monfilson, így a döntőért spanyol rangadó lesz.

Reklámok