Címkék

,

Ó, igen, tavaly ez volt az a torna, amelyen a torna promótálói azt ígérték nekünk, hogy minden meg fog változni, és tényleg 😉 🙂

Idén nem nagyon reménykedhetünk ilyesmiben: legalábbis a társaság Fed és Mari-drukker része aligha, a Djokó-drukkerek meg végképp nem.

Nole ugyanis visszalépett a tornától, mivel az asztmája/allergiája, ami miatt feladta a meccsét a hazai tornáján, súlyosnak tűnik, és pihenést javasoltak neki az orvosok.

Mindenesetre itt a draw, annak aki böngészni szeretné.

Fednek továbbra sem kedveznek az égiek: abban azért reménykedem, hogy a Moya/Becker meccs győztesén még csak túljut, utána viszont Waw, aki jó formában játszik mostanság, Isner elleni vereség ide, vagy oda. Szóval Fed madridi tornája ezen a ponton nagy valószínűséggel véget fog érni. Mondjuk utána sem lenne sokkal könnyebb dolga: a Misa/Gulbika/Montanes/A-Rod négyesből érkezne valaki, utána pedig Mari negyedéből, nagy valószínűséggel Ferrer. Mari negyedében van még Marinka és Sam Q is.

A másik ágon Rafa egy kvalissal, vagy Seppivel kezd, aztán Isner jöhet, aki egyre veszélyesebb salakon, viszont ma döntőt játszik, így azt hiszem nem lesz annyira friss. Utána nagy valószínűséggel Tsonga vagy Monfils, egyik sem okozhat gondot. A másik negyed már izgalmasabb: Verda, Berdych és Robin fognak küzdeni egymással (bár Robin az Almagro/Troicki meccs győztesével kezd, ami okozhat gondot…), jelenlegi formákat tekintve Verda lesz az a szerencsés, aki megküzdhet Rafával az elődöntőben.

Szóval nagyjából ugyanarra számíthatunk, mint az eddigi salaktornákon: Fed búcsúzik az elején, Mari max. egy körrel éli túl, Rafa agyonver minimum egy spanyolt, majd megnyeri az egészet 😉

Ez utóbbival pedig vissza fogja venni a második helyet Djokótól.

Advertisements