Címkék

, , , ,

Rog 7-6(7), 6-2-re legyőzte Clément-t, így már két egymást követő salakos győzelemnél tart! 😉 🙂

Azért hihetetlen, hogy nyolc év toptenisz, 62 tornagyőzelem, és 16 GS után is mennyire el tud menni az ember önbizalma két rosszabb hónap miatt…

Mert senki se értse félre: Fed nem kedvetlen, vagy motiválatlan ezen a tornán, épp ellenkezőleg: tudja, hogy semmi más nem fogadható el, mint a győzelem, ezért dühös, ha nem megy,  izgul, ha ki kell szerválni a meccset, és úgy általában elég idegbeteg…

De ezt már megszoktuk, előadta már ezt egy párszor 😉 🙂

Mondjuk az is tény, hogy ez a torna jelenleg az ő (formás) vállain nyugszik, ráadásul a hírek szerint csupáncsak egy millió euró volt a fellépti díja, szóval neki itt most produkálni kell…

Az első szettben ennek megfelelően hozta a mostanság szokásosat, az első szerva a szett elején 38%-os volt, a szett végére már a 40-et is megütötte, és rengeteg hiba.

De kiszenvedte, valahogy visszabrékelt  0-2 után, és hozta a szettet is, pedig a TB-ben AC-nek szettlabdája is volt.

Aztán mintha egy másik meccset kezdett volna játszani.

Megjött az első szerva (volt olyan időszak a 2. szettben amikor 91%-os volt), lassan bekalibrálódott a tenyeres, a meccs legvégére megérkezett a fonák is, sőt, a csodafegyver is tiszteletét tette néhányszor, 6-2 lett a vége.

Természetesen a meccs kiszerválásakor azért még engedett Clément-nak egy bréklabdát…

“Nem játszottam szépen, biztonságian kellett játszanom, nem ehhez vagyok szokva. Mindig is megküzdöttem Clément-nal, most is lehetett látni, hogy miért.”értékelt Fed.

Azért bírom az RF.com humorát: végül is tényleg ez a második elődöntője ebben az évben, hehe. (Bocs Rog, hogy így leminősítettük az eredményeidet: már a harmadik! 😉 🙂 )

Holnap Montanes, aki már majdnem a top 30-ban van, szóval félelmetes ellenfél. Ráadásul salakos, jó eredményei voltak mostanság (erről Mari tudna mesélni), és az eddigi egyetlen RG meccsükön szettet is fogott 2008-ban Fedtől, szóval voltak már vele gondjai.

Ráadásul ő a címvédő.

“Aggresszíven kell játszanom holnap, és kemény meccsre kell számítanom Montanes ellen.” – véli Fed.

De mindez nem érdekel, ha három szettben, akkor három szettben, ha meccslabdát hárítva, akkor meccslabdát hárítva, ha duplabrékhátrányból, akkor duplabrékhátrányból, de nyerni kell.

Punktum 😉 🙂

Reklámok