Címkék

,

Tegnap a délelőtti órákban a Mayo Klinikán megműtötték Delpike csuklóját.

Delpi Estoril előtt újabb kísérletet tett arra, hogy edzésbe álljon, de rögtön fájni kezdett a csuklója, így nem volt más megoldás, mint a legdrasztikusabb: műteni kell.

Sajnos nem ért nagy meglepetésként, egy olyan tendinitis, ami még két hónap pihenés után is fáj, általában ide lyukad ki, de ettől még elég letaglózó ez a hír.

Mert senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ez egy nagyon komoly dolog, és a továbbiakban minden bizonytalan.

Szerencsére a műtét “csak” 40 percig tartott, és a műtétet követően az orvosok akként nyilatkoztak, hogy négy hónap a rehabilitációs idő, ami kicsit jobbnak hangzik, mint az előzetes hírek (egész évnek annyi).

Sokan tudtak visszatérni és igen jó tenisz játszani csuklóműtét után (Agassi, Venus, Kim), de nyilván minden ilyen beavatkozásnak megvan a kockázata: úgy gyógyul-e, ahogy kell, úgy reagál az ín, ahogy kell.

Arról nem is beszélve, hogy van egy olyan gyanúm, mindennek köze van azokhoz a 200 km/órás tenyeresekhez, szervákhoz, amik Delpike játékának igen fontos részét képezik…

Mindenesetre most az a legfontosabb, hogy rendbejöjjön, aztán majd alakítanak a játékán, ha kell. Van annyira tehetséges, hogy meg tudja csinálni.

Jobbulást, Bébi Zsiráf!

Reklámok