Címkék

, , , , , , , ,

Ami lehet, hogy már a harmadik, kicsit megzavarodtam. Na mindegy. Legyünk túl a nehezén: Ernie húzott egy Bentót, hogy a következő körben (ha Julien valahogy átverekszi magát Volandrin) megküzdhessen azzal, akiről a jelenség a nevét kapta. (Vajon mi történik, ha egy bentós találkozik az igazi Bentóval? Akkor is hat a bentó? Huh, mennyi izgalom…)

Fed egész biztatóan kezdte a meccset, eltalálta a pályát meg minden (ki a kicsit nem becsüli…), aztán a második szettre totál szétcsúszott, és akkor tért csak magához, mikor már meccsalabdákkal kellett megküzdenie. Mivel Rog szereti a kihívásokat, rögtön hatot is hárított (Ernie nagyvonalú közreműködésével, természetesen), majd brékelt, hogy aztán 5:5-nél adogatva rögtön visszaadja az előnyt Ernie-nek, aki annyira azért nem volt lúzer, hogy másodjára ne (se) fejezze be. Ennyi, röviden.

“Hát kicsit betojtam. Már elnézést a kifejezésért…” – Ernie válasza arra kérdésre, hogy vajon mi történt 5:4-nél, amikor először adogatott a meccsért.

Kétségbeejtőnek azért nem nevezném Apu teljesítményét, pláne, hogy Ernie – különösen jobb napjain (és ez az volt… szörprájz, szörprájz) – nem az a kifejezett álomellenfél, sőt, de… második kör, Rajah, hahó! Mindazonáltal szerintem várjuk meg a pánikolással május végét. Vagy Krumplit. 😉 Addig keep calm and carry on, főleg Fednek, persze. 🙂

“Nem voltam elég gyors, a szervám sem működött megfeleleően, frusztráló volt az egész. (…) Az ilyen vereségek arra viszont legalább jók, hogy felrázzák az embert. (…) Nehéz hetek állnak előttem, ha csúnyán, hát csúnyán, de meccseket kell nyernem… már Estorilban. Párosban szerencsére még versenyben vagyok itt is, és ez azért segít. Minden egyes meccs segít, és bár az edzés nehéz, őrült keményen fogok hajtani. Kint leszek a pályán minden áldott nap. Kívülállóként talán úgy tűnik, a Garros közel van, de nekem még nagy utat kell bejárnom addig.”  (Innen.) Hö.

Ennél közelebb pár hétig megint nem jutunk a Fed-Rafához. Nem is baj. (Save the best for the last, ahogy mondják. Muhaha.)

Djoko 6:1, 6:1-re verte Chardyt, az újabban feltűnően jókedvű Mari 6:2, 6:4-re Seppit, Waw megvédte Svájc becsületét egyesben, Felo és Daveeed is a harmadik körben, Léjt ugyancsak, Juan Monaconak viszont úgy tűnik, sok volt a tegnapi meccs, kettőben kapott ki Hanescutól.

Felhívnám a figyelmet a kép közepén látható pólóra: Novache by Sergio Tacchini, lol. Egyúttal újabb mosolygós Mari-kép. WTF?

Más. Delpo a hírek szerint ismételten megpróbált munkába állni, de sajnos úgy tűnik, változatlanul gondok vannak a kezével, így inkább felkutatja azokat az orvosokat, akik még nem látták. Leghamarabb Madridban térhet vissza. Pff.

Reklámok