Címkék

, , , ,

Monte Carlo után szusszanhattunk egy kicsit, de események vannak azért most is.

Először is egy, a teniszvilágot a sarkaiból kibillentő hírrel kezdeném: Rafa visszalépett Barcelonától.

Szegény Rafa-drukkerek a tegnapi hír óta próbálnak hozzászokni ehhez az új világhoz, amiben Rafa tornákat (!) hagy ki önként (!), de mivel annyira hihetetlennek tűnt, ezért a szokásos sérülésről szóló hírek is gyorsan szárnyra keltek.

Szerencsére Rafa ma mindenkit megnyugtatott, hogy megelőzés jellegű a visszalépése, mert mint mondta: “Nem gondolom, hogy három hét folyamatos tenisz megfelelő felkészülés lenne”.

Rafa arról is beszélt, hogy jelen pillanatban mi a legfontosabb cél a számára:  “A múlt héten nagyon jól játszottam. Most jól érzem magam, de tavaly sok problémám volt, és nem kockáztathatom meg, hogy ne a legjobb állapotban lépjek a pályára. Ez a legfontosabb szempont.”

Nem tudom, ez olyan… ésszerűnek tűnik, nem? 😉 🙂

Rafa példáját követte Nalby is, aki térd vagy combizom szakadás miatt (eltérő infók keringenek) kihagyja Barcelonát, és nagy valószínűséggel Rómát is, valamint Berdie is visszalépett bokasérülés miatt. Időközben Monaco (az RG után műtik a csuklóját), valamint Robredo is búcsúzott a barcelona-i tornától, igaz, ők kikaptak, bár T-Rob DSZ brékhátrányban feladta…

A mezőny így jelentősen megritkult, de azért vannak még nekünk spanyol salak-, és kevésbé salak manóink (Szunyi, Ferru, Verda), valamint egy Vérivónk is.

Utóbbi nemcsak kedvenc borítására térhetett vissza, hanem új élményeket is szerez: barátkozik.

Robin annyira büszke volt arra, hogy ilyen események történnek vele, hogy a fenti képet neki köszönhetjük, a twitteréről 😀

Közben Svájc zordon hegyei között egy nyurga alak ütögeti a labdát egy kültelki kis pályán, és bátran próbál szembe nézni minden egyes perccel, amit ezen a vörös izén kell eltöltenie.

Egy magát Robbie Federernek nevező fotósnak köszönhetően minderről képes bizonyítékaink is vannak:

Még több kép innen.

Azért ez már elég sok kép ahhoz, hogy ne legyen photoshop, ugye? 😉

Reklámok