Címkék

, , , , ,

A salakmanók ma is szorgosan ütögettek, és végre jó meccset is láthattunk 🙂

Ez utóbbit ugyan nem a nagymenők meccsén, pedig a Stan-Djokó összecsapás akár még jó is lehetett volna, de nem lett az. Mondhatnám, hogy Stanen kiütközött a fáradság (előző héten Casablancában megnyerte karrierje második ATP címét), de Stant ismerve, tartok tőle, hogy nem erről volt szó… Mindenesetre Djokó szervája pofásabb volt, mint az évben eddig bármikor, szóval talán reménykedhetünk, hogy hamarabb lesz ebből valami, mint később.

Ferrer a második szettben megküzdött az életre kapott Ljubival, de végül azért nem túlórázott, Kohlsi halad szépen előre, Verda kiszenvedte Berdie ellen a győzelmet, ebben annak is szerepe volt, hogy Berdie bokája megsérült a meccs során, Marinka aligha fog RG győztesként visszavonulni, Rafa pedig újabb ujjgyakorlaton van túl.

Holnap viszont Rafának is elkezdődik a torna, JCF-fel fog összecsapni, aki várakozásaimnak megfelelően legyőzte Willie-t, egy nagyon élvezetes meccsen, és aki kifejezetten jó formában van. Nyerni ugyan nem fog Rafa ellen, ahhoz túlontúl kifárasztott ma magát, ráadásul az a néhány ember, akinek sikerült Rafát salakon legyőznie, egyik sem klasszikus salaktenisszel tette ezt, márpedig Szunyi igazi, vérbeli salakteniszt játszik. De azért elég nagy színvonal növekedés lesz Szunyi Rafának a De Bakkerek és Berrerek után 😉

Mivel voltak, akik hiányolták Rafa öltözékéről a beszámolót, így Sue-nak köszönhetően itt egy kép Rafa legújabb menetfelszereléséről:

Azt kell mondanom, hogy teljesen visszafogott. Úgy értem, összvissz két szín van rajta, természetesen azok nem illenek össze, de ez már fel se tűnik. Ja, igen, az a kockás izé is ott van, bár sokáig néztem mire egyáltalán feltűnt, mert az agyam valahogy kiblokkolta. Szegényt akkora trauma érte, amikor legelőször meglátta ezt a nadrágnak nevezett konyharuhát, hogy azóta így védekezik 😉  😀

Nalby pedig most épp jól játszik, és Djokó helyében nem lennék nyugodt.

l [1] N Djokovic (SRB) – [13] S Wawrinka (SUI) 64 64
[2] R Nadal (ESP) – M Berrer (GER) 60 61
A Montanes (ESP) – [4] M Cilic (CRO) 64 64
[11] D Ferrer (ESP) – [8] I Ljubicic (CRO) 60 76(4)
[9] J Ferrero (ESP) – [5] J Tsonga (FRA) 61 36 75
[6] F Verdasco (ESP) – [10] T Berdych (CZE) 57 63 62
D Nalbandian (ARG) – [12] T Robredo (ESP) 63 64
P Kohlschreiber (GER) – P Petzschner (GER) 63 64

Reklámok