Címkék

, , ,

Újabb éljátékossal kevesebb.

Nem a kis narancssárgával, hanem az egyenadidas-kékkel, de be kell vallanom, ez sem esett túl jól.

Marit is utolérte a Mardy Fish-átok, és két teljesen sima szettben kikapott az amerikaitól. Leginkább ez a “teljesen sima” akasztott ki, tudtam volna értékelni, ha legalább úgy tett volna, mintha érdekelné a dolog, mégiscsak rettenetesen sok pontról (1000-ről) volt szó…

Helyette volt hiszti, saját magát szidás, vitatkozással a nappal, néhány teátrális mozdulat a csapat felé, hogy látjátok mennyire rossz most nekem, szóval minden, csak játék nem nagyon.

Persze, Mardy jól játszott (mégha a lábának látványa rendre elterelte a figyelmemet arról, hogy egyébként mit csinál a pályán, lol), szerva-röpte, ha kellett alapvonal, és nagyon jól szervált. A második szettben Mari három bréklabdáját is foghatatlannal hárította.

De azért ne értsük félre: Mari bűnrossz volt.  Értem én, hogy nem jó most neki,  se GS, se barátnő, a PlayStation egy bizonyos ponton túl már nem jelent nagy vigaszt, és talán egy kicsit túl biztosra vette az az AO-győzelmet. De akármi is van, ideje lenne lassan ezeken túllépni, és elkezdeni leszegett fejjel dolgozni. Sajnos kénytelen vagyok bevallani, hogy Mari nem egy jó versenyzőalkat, márpedig enélkül…

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy ezek a kis tornák már nem számítanak, de szerintem téved. Hogy lesz így meg a tisztelet a többiekben Marival szemben példának okáért? És nagyon nem mindegy  a játéka szempontjából sem, mert lenne azon mit javítani. Úgy érzem, egy idő óta nem fejlődött semmit sem, a többiek alkalmazkodtak a játékához, most neki kellene lépnie, de nem látom, hogy történne bármi is.

Mikor lesz meg így az a GS,  Mókuska?

Marinak ezzel vége a keménypályás szezonnak, jön a salak, majd látjuk, hogy sikerül-e legalább ott fejlődnie.

Szerencsére történt azért jó dolog is tegnap: Bo Carl kiosztott egy bagelt, Marinka is úgy játszott, ahogy azt az utóbbi időben megszokhattuk tőle, és nem azt a rettenetet, amit IW-ben mutatott be.

És  itt volt nekünk a fiatal és nem annyira fiatal játékosok lelkeinek összetörője, Roger “Keresztapa” Federer is.

Hál istennek, előzetes félelmeim a Lapentti meccsel kapcsolatban nem igazolódtak be, Nico nem tudta bántani Fedet semmivel sem, pedig Fed nem élete produkcióját nyújtotta 😉

A szerva és a fonák teljesen rendben vannak, a lábmunkán még lehet javítani. A tenyeres… hát igen, láthattunk néhány extraklasszis világba ütést erről az oldalról 😀 De ahogy haladt a játék, úgy ütötte be egyre inkább, a meccs után pedig azt mondta, hogy időzítési gondjai voltak, a gyakorlásokon nagyon lassú volt a labda, viszont most este szállt rendesen, és beletelt egy kis időbe, hogy alkalmazkodjon.

De térjük is át a lényegre:

NEMKÉK! És nagyon jól áll neki ez a szín! És nem gallér! Hanem nagyon kis fifikás, és szép hajtóka! És a fehér nadrág, meg a kiegészítők! És teljesen belezúgtam ebbe a cuccba!

Szóval Rog légyszi, légyszi, légyszi, intézd úgy, hogy még sokat láthassam a következő héten! 😀 😀

[1] R Federer (SUI) – [LL] N Lapentti (ECU) 63 63
M Fish (USA) – [3] A Murray (GBR) 64 64
[5] R Soderling (SWE) – P Luczak (AUS) 76(5) 60
[7] M Cilic (CRO) – S Robert (FRA) 63 61
[9] F Gonzalez (CHI) – [Q] Y Lu (TPE) 64 64
[10] F Verdasco (ESP) – D Sela (ISR) 61 62
[13] M Youzhny (RUS) – [Q] S Giraldo (COL) 60 61
[16] T Berdych (CZE) – T de Bakker (NED) 63 64
[19] S Wawrinka (SUI) – [Q] K Anderson (RSA) 64 75
H Zeballos (ARG) – [20] G Simon (FRA) 62 63
[22] J Monaco (ARG) – [Q] M Ilhan (TUR) 62 75
[23] J Melzer (AUT) – A Falla (COL) 63 64
[25] M Baghdatis (CYP) – J Chela (ARG) 62 64
F Serra (FRA) – [26] A Montanes (ESP) 63 36 62
[29] F Lopez (ESP) – M Berrer (GER) 76(2) 75
P Petzschner (GER) – [31] J Tipsarevic (SRB) 64 60

Reklámok