Címkék

, ,

És még van olyan, aki lemeri csúnyagonoszozni… nincs az ilyeneknek lelkük, pfff 😉 🙂

Ha már Robin, Tignor írt róla még Indian Wells alatt egy nagyon jó kis cikket, amiről akkor teljesen lemaradtam, de most pótolom:

Act of Sod

Akár kedvelitek Vérivót, akár nem, mindenképpen érdemes elolvasni.

A cikkben volt egy utalás arra, hogy bizonyos Jon Levey, tenisz-szakíró, felvetette a kérdést még 2008-ban, miután megnézte Robint játszani a Roland Garroson, hogy Robin lehet-e az, aki Rafát megállíthatja egyszer az RG-n. Mert hogy olyan játékot játszik, amivel akár. Kutakodtam egy kicsit, és meg is találtam a kérdéses cikket. Azt kell mondanom, hogy Levey kétségtelenül ért a dolgokhoz:

Az első esőszünetben egy másik újságíró azt kérdezte tőlem: Láttad Söderlinget játszani?  Ez nem egy olyan kérdés, amit gyakran felteszünk egymásnak. A meccsei ritkán olyasmik, amik jól esnének a szemnek. Ekkor Söderling épp két szett-tel vezetett a nem túl szerencsés 13. kiemelt Monaco ellen.

(…) Monaco összesen hat gémet szerzett a három szettben. Nem látok esélyt arra, hogy Söderling hét meccsen keresztül ilyen magas szinten játszon, mint Monaco ellen tette. De lehetséges, hogy egy olyan napon, mint a mai, ő a leginkább alkalmas arra, hogy megverje Nadalt? Van egy régi mondás (amit most találtam ki), hogy egy 135 mérföldes szerva salakon is 135 mérföldes szerva. És a kalapácsról, ami a tenyerese, már beszéltünk.

Egy három nyert szettre menő meccsen megpróbálni tovább bírni, mint Nadal, öngyilkosság. [Valaki erről szólhatott volna Fednek, khm…] Bebetonozza magát az alapvonalra, és addig harcol, amíg az ellenfele fel nem adja. Talán valaki olyan, mint Söderling, aki nem fog Nadallal hosszú labdamenetekbe belemenni, hanem inkább, amint lehetősége adódik rá, üt egy nagyot, nagyobb eséllyel venné fel a versenyt.”

Mint ahogy Esz mondta: remélem, fogadott rá 😉

Reklámok