Címkék

,

Nem állítom, hogy repkedek az örömtől, nem szeretem ezeket a tavaszi amerikai HC tornákat, de hát ez egyrészt az én bajom, másrészt meg legalább egyen már túlestünk 😉

Mindenesetre itt van a draw.

Fed megint Marit kapta, Djokó meg Rafát, de nem tudom, hogy ennek jelen pillanatban mekkora jelentősége van 😉

Fed egyébként most nem panaszkodhat: csak a harmadik meccsén jön majd szembe (elvileg) egy Bagda-szerű (Berdych nagy valószínűséggel), és addigra nem ártana belemelegedni a dolgokba.

Hozzá kell tennem azonban, hogy sajnos ez az évnek az az időszaka, most épp énekével szórakoztatja a nagyérdeműt.

Jup.

Mindenesetre, ha pozitív hozzáállást veszünk fel, akkor a harmadik meccs után jöhet egy Verda, vagy egy Cilic, Bagda is Fed negyedében, de meglepne, ha túljutna Marinkán és Verdán is.

Djokó most visszakapta az eddigi gyógysorsolásait: Ricsivel kezd nagy valószínűséggel, Blake, Monfils/Querrey, Roddick…

Mari is belehúzott rendesen: Fish, Feli, Waw/Misa, Söd.

Rafának most sincsen rossz sorsolása: Dent ugyan kellemetlen lehet a második meccsen (egy darabig…), de aztán Nalby/Troicki, Dr. Ivo, Isner/Tsonga a legvalószínűbb út.

Majd látjuk, hogy sikerül-e kicsit összekapnia magát az élmezőnynek, vagy mégy egy ezrest el akarnak bohóckodni.

A Svájci Tenisz Szövetség közben 115 éves fennállása során először egy aktív játékost is megválasztott tagjai közé, igaz, csak tiszteletbeli tagként. Nem árulom el, hogy kiről van szó, segítségként csak annyit, hogy ezen illető mostanság német dalocskákat énekel jó messzire Svájctól.  Az új tiszteletbeli tag emiatt nem tudott jelen lenni az ünnepélyes díjátadón, helyette a keresztapja ment el, és köszönte meg keresztfia nevében a megtiszteltetést.

A magam részéről úgy vélem, hogy ezzel csak hivatalossá tették a ténylegesen már eddig is fennálló helyzetet… 😉

Reklámok