Címkék

, , ,

Delpike Indian Wells után Miamitól is visszalépett, és Monte Carlót célozta meg az első tornának, amin az AO-t követően elindul.

Igazából nem akkora meglepetés a hír, nem hiszem, hogy túl sok értelme lett volna egy-két meccset lejátszani egy keménypályás tornán, azért hogy két hétre rá egy másik kontinensen és egy másik borításon újrakezdhesse a munkát. Gondolom, így eleve salakon kezdik meg a felkészülést.

Úgy látom egyébként, hogy az argentin sajtó nem svájci lelkülettel rendelkezik: lelkesen kutatják fel a különböző nőket, akiket Delpivel hoz össze a sors.

A legújabb Luciana Salazar, akinek a cikkhez kapcsolódó képét meglátva, első reakcióm az volt, hogy na, már a pornószínésznőknél tartunk… 😉

Ehhez képest meglepődtem, hogy a hölgyemény celeb-féle Argentínában, színésznő (még színpadon is játszott…!). Meg énekesnő. Meg modell.

A képeit elnézve azért nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem titkol egy-két 18-as karikás filmet a múltjában… 😉

A cikk ugyan “románc”-ról beszél, de szerintem Delpike nem kifejezetten lelki társat keres ezekben a nőkben…

vagy legalábbis nagyon remélem 😉

Miamival kapcsolatos hír még, hogy a torna március 24-én veszi kezdetét, ugyanakkor a kiemeltek március 27-én kezdenek, Fed fogja “megnyitni” a tornát, szombaton, ottani idő szerint este nyolc órakor, nekünk hajnali egykor.

Reklámok