Címkék

, , ,

Kedvenc svédünk a fejébe vette, hogy továbbra is komoly tényező marad a teniszvilágban, és már megint abszolút terápiás jellegűen veri a labdát, iszonyatos erővel.

Hát igen, néha a nyers erő tud nagyon szép lenni 😉

Mindenesetre Marinak fogalma sem volt, hogy mit is lehetne kezdeni Puck atomerejű labdáival, éreztem rajta némi frusztráltságot… 😉 Igen, Mari nem játszik olyan szinten, mint ahogy az AO-n tette (ezen a meccsen például nagyon nem ment a szerva, ez pedig Robin ellen az álmoskönyv szerint sem jelent sok jót), de szerintem nemcsak ennyiről volt szó: emlékszem szerencsétlen Bentóra, aki gémet alig tudott összekaparni Rotterdamban, le is lúzereztem emiatt, de aztán Kolja is ugyanazt a tanácstalan ábrázatot vette fel Söd ellen a következő meccsen, csak jobb játékos lévén, ő kicsit több gémet kapart össze…

Eleinte Marinak is kinézett egy Bentó-szerű eredmény, csak azért Mari mégiscsak Mari, így Robin a meccs végén kicsit felidézte régi Robint, és miután nem tudta a meccsért duplabrékelni Marit, utána szépen elveszítette az adogatójátékát, így hirtelen 5-5 lett az állás. Ebből is látszott, hogy Mari, amint megérzett egy kicsi lehetőséget, rögtön lecsapott, csak egyszerűen nem nagyon adódótt neki lehetőség.

Robin kissé  be volt indulva:

A szett végére aztán visszatért az új Robin, TB-re hozta, amit egy kisebb megingástól eltekintve, szépen meg is csinált.

Nem járnak túl jó idők mostanság Marira, szponzorok, tornaigazgatók, Fed,  Kim se akar visszajönni…, majd holmi Vérivók lebombázzák a pályáról.

Csak aztán ne menjen el nagyon a kedve ettől az egésztől, mivel Fed-Mari döntőt szeretnék Wimbledonban, lol 😉 🙂

Robin a meccs után nagyon boldog volt, és még legújabb játékát is megosztotta velünk: egy távirányítós helikoptert.

Annyira, annyira… cuki 😀

Söd ellenfele a döntőért A-Rod lesz, akinek a várakozásnak megfelelően Robredo nem okozott gondot.

H2H némiképp meglepő módon 2-0 Robinnak, de a négy szettből, amit egymás ellen játszottak, három TB-ben dőlt el. Ha a fiúk úgy szerválnak, ahogy szoktak, akkor most is arra kell számítani, hogy néhány (értsd: egy-két) ponton fog múlni a meccs.

De amerikai közönség ide, amerikai közönség oda, úgy érzem, jobb lenne, ha Robin nem elégedne meg élete első Masters elődöntőjével…

Soderling (SWE) – Murray (GBR) 6-1 7-6(4)
Roddick (USA) – Robredo (ESP) 6-3 7-5

Ma este nyolc órától Rafa-Ljubi, majd őket követi Robin-A-Rod.

Reklámok