Címkék

, ,

Újra itt 🙂 Távollétemben Fed felvette az edzés fonalát, tette mindezt Indian Wellsben, ahová a múlt hét vége felé repült el, hogy szokja a körülményeket, és az időeltolódást.

Az alábbi fotóból az is kiderül, hogy Paganini is vele van, ami nem árt, miután saját bevallása szerint két és fél hétig nem volt ütő a kezében, plusz a betegségek elég rendesen oda tudják vágni az ember erőnlétét, az antibiotikumokról nem is beszélve.

Úgy vélem, ez a másfél hét nagy csodákra nem lesz elég, de remélem megy majd egy-két kört IW-ben, kell a meccsrutin, aztán talán majd Miamiban.

Ami Indian Wellst illeti: Gonza, Misa és Waw visszaléptek, az előbbi azért, mert inkább Chilének próbál segíteni, ebben valószínűleg Fed és Rafa is szerepet kapnak majd valamilyen formában, míg az utóbbi kettő a DC-n purcant ki. Azért annyira nagyon ne sajnáljuk őket: aki úgy gondolja, hogy kizárólag hazafias érzelmeik miatt csinálták ki magukat a hétvégén az vagy nagyon fiatal, vagy nagyon naiv 😉

Delpi sem indul, mondjuk erre lehetett számítani, megmondta, hogy Miamit célozza meg.

Feddel kapcsolatos kis színes, hogy Fed egy csomó pénzt kereshet az Oxfamnak: Nicholas Newlife, brit úriember, ugyanis még 2003-ban nagyobb téteket tett fel két Fed-rekordra: az egyik szerint Fed a 2020 előtt 14-nél több GS-t nyer, a másik fogadás tétje pedig az volt, hogy 2020 előtt legalább hét wimbledoni címet szerez.

Az előbbi miatt már kifizetett a William Hill 16,750 fontot, az utóbbira még várni kell, de ha Fednek sikerül még egy Wimbledont nyernie, akkor további 101,840 font bevétel származik a fogadásból.

És hogy miért az Oxfam? Newlife 2009-ben elhunyt, és összes vagyonát, valamint fogadásokból származó követelését az Oxfamra hagyta, akik nagyon hálásak ezért. És kiemelt figyelemmel fogják követni az idei wimbledoni tornát 😉

Reklámok