Címkék

,

Fed meglehetősen egyedi módját választotta a gyógyulásnak: interjút ad minden létező újságnak, és a játékos partin szórakoztatja a lelkes közönséget:

A partin kapott egy karikatúrát is saját magáról, és mivel kedvelem Fedet, ezért a rajzról nem teszek be képet, de Fed arca mindent elárul 😀

A partiról természetesen videó is van: Fed, Mari, Marin, Djokó, aki “nagyon élvezte az estét”,  és az elmaradhatatlan hastáncosnő.

Fed beszélt a betegségéről is, rázta a hideg,  fájtak a bordái, nehezen vette a levegőt… Úgy látom, ez a betegség dolog teljesen a padlóra küldte… úgy értem, a sérüléseiről max. annyit szokott közölni, hogy igen, egy kicsit fájt a hátam, nem hogy ilyen részletes leírásokat 😉

De már jobban érzi magát, és bizakodik Indian Wellsben.

Még videó és kép a vasárnapi sajtótájékoztatóról:

Fed adott ezen kívül egy hosszú interjút a Credit Suisse-nek az afrikai útjáról, és az alapítvány tevékenységéről. Fed kifejtette, hogy azért nem svájciakat támogat, mert a “szegénység” kicsit eltérő fogalom Svájcban és Afrikában, elsősorban a lányokat próbálják támogatni, mert ők igazán hátrányban vannak az afrikai országok nagy részében, Etiópia után “könnyebbnek” érezte magát, és látszik, hogy tényleg fontos neki az alapítványi munka.

Fed ezen kívül babázik:

és olimpiát néz aTV-ben.

Ahhoz képest, hogy egy labdamenetet sem játszott ezen a tornán, nem mondhatnám, hogy információhiányban szenvednénk 😉

Reklámok