Címkék

, , ,

Kétségtelenül jó döntés volt Robinnak szabadkártyát kérnie a rotterdami tornára: karrierje ötödik tornagyőzelmét, és első 500-as tornagyőzelmét szerezte meg ugyanis.

Robin vs. Misa: 6-4, 2-0 (visszalépett)

Kicsit fura meccs volt: Robin nem játszott annyira jól, mint Kolja ellen, de amikor kellett, akkor lépett egy szintet, amit Misának egyszer sem sikerült követnie.

Rögtön Misa-brékkel kezdődött a meccs, majd Robin azonnal visszabrékelt, aztán hozta az adogatását, és újra brékelt. A szettet viszont nem sikerült kiszerválnia, de rögtön vissza is brékelte Misát, így lett 6-4.

A második szettben egyre jobban érződött, hogy Juzsi mozgása nem az igazi, már az első szettben is ápolták, így nem volt annyira meglepő, hogy nem fejezte be.

Robin mondta is a meccs után, hogy nehéz sérült ellenfél ellen játszani, szóval ő is érezte, hogy Juzsival nincsen minden rendben. (Ezt csak a Kapi-Tari párosnak üzenném, akik szerint Misa mozgásán semmi sem látszott…). Juzsnyíjnak egyébként combizom sérülése van, Monfils ellen szedte össze, aztán gémről gémre rosszabb lett.

Mindez persze Robint egy cseppet sem izgatta, látszott rajta, hogy nagyon boldog.  Mármint amennyire ez rajta látszódni szokott 😉

Most épp minden rendben van Robin földön.

Misa pedig az orosz nép többezeréves bánatával a szemében hősiesen végigküzdötte a díjátadást.

Azért figyelitek:

Robin szocializálódik.

A köszönőbeszédben Robin külön nagyon-nagyon megköszönte Magnusnak (ő volt csak most vele a héten), amit Magnus férfias fejbiccentéssel vett tudomásul, és annyira-annyira awwww volt az egész, hogy sajnos nem tudom szavakkal visszaadni 😀

Még a végén beelőzik itt nekem Rogot és Sevet, ha így folytatják… 😉

Szóval Vérivónál a kis burokba most épp berepült egy pici, kedves lepke, és az élet jelen pillanatban nem sötét, és zord.

Jövő héten Marseille, ahol első kiemelt.

Reklámok