Címkék

, , ,

Uncle Toni a hétvégén chat interjút adott a eurosportnak, amiben elárulta, hogy Rafa gyógyulása a megfelelő ütemben halad, hétfőn edzésbe áll, Indian Wellsben már ott szeretnének lenni. A Davis Kupa forduló kérdéses.

Rafa is megerősítette a facebook oldalán, hogy hamarosan elkezdi az edzéseket.

Közben néhány Rafa drukker kiderítette, hogy elvileg Rafa az alábbi ruhákat fogja viselni az idei Roland Garroson.

Nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok, hogy valóban ezekkel készül a Nike… Úgy értem, ezek a cuccok teljesen normálisan néznek ki 😉

Vannak sajnos nem túl örömteli hírek is: Delpike visszalépett Marseillestől, Dubaitól és az DC fordulótól, és valószínűleg Indian Wells-et is ki kell hagynia. Sajnos, újra a csukló tendinitis, pedig már edzésbe állt, és nagy erővel készült Dubaira, de csak néhány napot bírt.

A beszámolók eltérőek atekintetben, hogy mennyi időt kell kihagynia, egyes források szerint négy hét teljes pihenő, majd négy hét rehabilitáció, tehát legközelebb csak a salak szezonban látnánk viszont, míg más források szerint összesen négy hét kihagyás, így Miamiban már visszatérhetne.

A magam részéről úgy gondolom, hogy inkább óvatosabban álljon a dologhoz, és majd a salakszezonban verjen szét mindenkit 😉 😀 Különösen, mert Barcelona megszűnt Rafa házi versenyének lenni: a tornaigazgató valószínűleg úgy gondolta, lehet, hogy az ő kis tornája áldozatul fog esni Rafa tornamennyiség visszaszorításának, így beszervezték a következő még elérhető árú nagyágyút: Delpike is elvileg részt fog venni a tornán.

Fed sem tétlenkedik, bár a teniszütőtől gondosan távoltartja magát 😉  A facebook oldalán örömmel értesített mindenkit, hogy Etiópiába tart, de még az elutazása előtt az osztrák posta átadta neki a tiszeteletére kiadott bélyeg nagyított mását:

Fed egyébként karrierje során hatodszorra jelölésre került a Laureus World Sports Awards-ra, Usain Bolttal, Lionel Messivel, Kenenisa Bekelével, Alberto Contadorral és Valentino Rossival fog megküzdeni a díjért.

De nem Fed az egyetlen, aki a maga kategóriájában versenyben van: a lányoknál Serena, a Legjobb Visszatérő kategóriában Kim, valamint a Legnagyobb Áttörés kategóriában Depike is jelölt.

Advertisements